elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Flender En Yeni Çözümlerini Cement Day 2018 Turkey’de Paylaştı

Siemens güvencesiyle sunduğu ileri teknoloji sayesinde çimento sektöründe kesintisiz ve sürdürülebilir üretim sağlayan Flender, ‘Cement Day 2018 Turkey’ etkinliğinde en mekanik tahrik sistem çözümlerini ve en son gelişmeleri sektör temsilcileriyle paylaştı. Detaylar haberin devamında...



A- A+
24.04.2018 tarihli yazı 7061 kez okunmuştur.

Flender'dan Mekanik Tahrik Sistem Çözümleri

Bir Siemens şirketi olan Flender, sunduğu ileri teknolojili mekanik tahrik sistem çözümlerini ve en son gelişmeleri çimento sektörü temsilcileriyle paylaşmak üzere düzenlediği ‘Cement Day 2018 Turkey’ etkinliği 19-20 Nisan 2018 tarihlerinde Ankara Crown Plaza Otel'de, gerçekleşti.
 

Mr. Benedikt LIPPHARD, Türkiye'den Sorumlu Satış Müdürü

"Flender By Your Side" mottosuyla, güçlü ve geniş bir ürün yelpazesi sunan Flender Mekanik Tahrik Sistemleri, çimento sektöründeki süreçlerde daha sürdürülebilir ve kesintisiz üretim sağlıyor. Uzaktan izleme sayesinde, arızaya fırsat verilmeden kesintisiz üretimin önünü açıyor. Lokal ekipleri ve yaygın servis ağı ile müşterilerinin her zaman yanında olan Flender, fark yaratan çözümlerle müşterilerinin beklentilerini hızla karşılıyor.
 



Siemens Türkiye Endüstri Sektörü ve Flender Almanya katılımcıları tarafından gerçekleştirilen, Cement Day 2018 Turkey'de çimento sektörü temsilcileri, çözümlerin tüm detaylarını uzmanlarından dinleme ve sorularını sorma imkanı buldular. İki gün süren etkinlikte Flender Mekanik Tahrik Sistemleri çimento çözümleri, Flender kaplinler, proaktif bakım sistemleri ve uzaktan izleme sistemleri gibi üretim süreçlerinin verimini artırmayı sağlayan pek çok çözüm ele alındı.

Kaynak: