elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ENTES, FIA-Tech İzmir 2023 Otomasyon Fuarı’nda Sizlerle Buluşmak için Hazır

19-21 Ekim tarihlerinde İzmir Tepekule Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan, geleceğin endüstriyel otomasyon teknolojilerine adım atabileceğiniz bu etkinlikte, ENTES ziyaretçileriyle buluşuyor.



A- A+
13.10.2023 tarihli yazı 2784 kez okunmuştur.
Sektör profesyonellerini bir araya getirecek olan yenilikçi teknolojilerin buluşma noktası FIA-TECH İZMİR 2023 Otomasyon Fuarı'nda, ENTES ürünlerini, yazılım alanında çözümlerini ve sürekli yenilenen teknolojisiyle enerji verimliliği alanındaki gelişmelerini keşfetme fırsatı bulacaksınız. Etkinlik boyunca, ENTES standı, geleceğin otomasyon teknolojilerine yön verecek çalışmalarını ve enerji verimliliğine yönelik heyecan verici sunum ve demolarını ziyaretçileri ile buluşturmak için hazır.

Ayrıca 20.10.2023’te, İzmir Tepekule Kongre ve Fuar Merkezi Akdeniz Salonu’nda, saat 11:00-11:30 arasında, ENTES Elektronik Saha Yazılım Destek Sorumlusu Sn. Vedat Dizlek’in katılımıyla gerçekleşecek, “Geleceğin Endüstrisinde ENTES Enerji Yönetimi Çözümleri” başlıklı seminer programına davetlisiniz.
 
“Daha İyi Bir Gelecek için Enerji Verimliliği” görüşünü benimseyen ENTES Elektronik ile, 19-21 Ekim tarihleri arasında C210 standında buluşabilirsiniz.


 
 
Kaynak: