elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ENTES, 2023 Yılı Enerji Şirketi Olmaya Aday

Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Boğaziçi Üniversitesi’nin Mühendislik Kulübü tarafından düzenlenen “Yılın İş Dünyası” yarışmasında. 7 Aralık 2023’te sonlanacak, oylama ile derecelerin belirleneceği yarışmada yılın “EN”lerinin seçiminde siz de karar verici olabilirsiniz. Detaylar içeriğin devamında...



A- A+
05.12.2023 tarihli yazı 3991 kez okunmuştur.
ENTES, Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Boğaziçi Üniversitesi’nin Mühendislik Kulübü tarafından düzenlenen “Yılın İş Dünyası” yarışmasında aday gösterildi.

ENTES, gençlere, dolayısıyla üniversitelere yatırımın, geleceğimize yapacağımız en değerli yatırım olduğunu savunurken, gençler tarafından organize edilen, yılın “EN’lerinin” seçildiği yarışmada “Yılın Enerji Şirketi” adayları arasında yer alıyor. 7 Aralık 2023’te sonlanacak, oylama ile derecelerin belirleneceği yarışmada aşağıdaki linkten yarışmaya katılabilir, yılın “EN”lerinin seçiminde siz de karar verici olabilirsiniz.


https://www.ensoboun.com/



ENTES, ürünleri ve yazılım çözümleri ile bina, endüstri, altyapı ve enerji faaliyetleri yanı sıra üniversite kampüslerinde de kullanımı için AR-GE yatırımına, yoğun çalışmalarına devam ediyor. Daha iyi bir gelecek için enerji verimliliği odağında gençlerle daha güzel günlere!

Kaynak: