elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Çin’in Sektöründe Lider Markası ELECNOVA, Artık Türkiye’de

Enerji Depolama Sistemleri, Aktif Harmonik Filtre, Static Var Generator (AHF-SVG), Çok Fonksiyonlu & Çok Kanallı Şebeke Analizörleri, Elektrikli Araç Şarj İstasyonları için DC Sayaç gibi Yenilikçi Ürünlerle Öne Çıkan Marka, Şimdi Türkiye’de!



A- A+
01.03.2024 tarihli yazı 994 kez okunmuştur.
1998 yılında kurulan Sfere Electric’in markası olan ELECNOVA; güç izleme, güç kalitesinin iyileştirilmesi, elektrik güvenlik ürünleri ve endüstriyel otomasyon ürünlerinde kalitesi ve ürün inovasyonu ile öne çıkıyor.



Ölçü grubu ürünlerinde Çin’de %13’lük Pazar payına sahip olan firma, Avrupa’nın tanınmış önde gelen firmalarına yıllardır OEM olarak hizmet vermekte ve artık kendi markası olan ELECNOVA ile de Türkiye’de tanınmak istiyor.

Teknoloji alanındaki yenilikçiliği ile tanınan firmada Nanjing ve Wuxi Ar-Ge merkezlerinde toplamda 200’den fazla donanım ve yazılım mühendisi çalışmaktadır. Robot kolları ile modernleştirilmiş üretim hatlarında her 12 saniyede yeni bir analizör, sayaç veya ölçü aleti üretmektedir. Kendi akredite test merkezine sahip firma, ürünlerindeki MID sertifikasını Hollanda NMI laboratuvarlarından almıştır.



Her yıl yenilikçi ürünler piyasaya süren ELECNOVA, yakın zaman önce ESS (Enerji Depolama Sistemleri) alanında stratejik bir karar vererek, komple yeni bir üretim hattı ve Ar-Ge yatırımı yaptı. Modül, Pack, BMS, EMS ve PCS gibi Enerji Depolama Sisteminin en önemli bileşenlerini kendi dizayn edip üreterek, bitmiş çözümü yerinde test etmektedir. ELECNOVA, bu alanda bir sistem entegratörü olarak kendi ürettiği Kabin ve Konteyner All-in-One çözümlerini piyasaya sunmaktadır.



Teknolojik yeniliği ruhunun vazgeçilmez bir parçası olarak gören ve “Başarınızı Güçlendirin” sloganı ile yıllık 100 milyon doların üzerinde ciroya ulaşan firmanın yönetimi, bu başarının arkasındaki en önemli iki değeri; “Kalite” ve “Doğruluk” olarak görmektedir. Çin merkezi hükümetinin Kuşak ve Yol projesi ile ihracatta son 10 yılda hızla büyüyen ELECNOVA şimdi Türkiye’de siz değerli paydaşlarla tanışıyor.

Kaynak: