elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M Kablo ‘’Aile Pikniği‘’nde Bir Araya Geldi

Alçak gerilim kablo sektörünün lider markası 2M Kablo, kurum içi birlik, beraberlik ve motivasyonu arttırmak amacıyla birbirinden değerli tüm çalışanları ve aileleri ile güzel bir hafta sonu geçirmek üzere ‘’Aile Pikniği‘’ sloganıyla Sarıyer Event Garden’da bir araya geldi.



A- A+
28.09.2017 tarihli yazı 7358 kez okunmuştur.
24 Eylül 2017 Pazar günü brunch ile başlayan, barbekü partisi ve canlı müzik eşliğinde, eğlenceli etkinlikler ile devam eden 2M Kablo Aile Pikniği, tüm çalışanların aileleriyle keyifli vakit geçirmesine imkân sağladı.


Çalışanlar, bireysel ve ekip oyunları ile kurum içindeki dinamik performanslarını yarışmalarda da sergileyince, rekabetçi, eğlenceli ve herkesi gülümseten keyifli anlar yaşadılar. Geleceğimiz ve her şeyimiz çocuklarımız da kendileri için özel olarak hazırlanan güvenli oyun alanlarında adam olacak çocuk yarışması, eğlenceli animasyonlar, dev kaydırak, kum boyama gibi etkinliklerle en az büyükler kadar keyifli anlar yaşayıp, güneşli güzel bir günün tadını çıkardılar.

►İlginizi Çekebilir :  Ses ve Görüntü Kabloları


Keyifli geçen günün sonunda 2M Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Dereli etkinlikte yaptığı konuşmada, çalışanların ve ailelerin birbirleri ile güçlü iletişimi ve ekip ruhunun önemine vurgu yaptı. Şirketin oldukça başarılı geçen 2016 yılı sonuçları ile Türkiye’nin ilk 1000 sanayi kuruluşu arasına girmesi, ihracatta başarı ödülü alması ve Ar-Ge merkezine sahip ilk yerli kablo üreticisi olarak tescil edilmesinin ardındaki başarının çalışanlara ait olduğunu vurgulayarak, tüm çalışanlarına teşekkürlerini iletti, memnuniyet ve mutluluğunu dile getirdi.


Konuşmanın ardından çalışanlara 5., 10. ve 15. Yıl kıdem plaketleri 2M Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Dereli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Mahmut Keleşoğlu ve 2M Kablo ortaklarından Sn. Sonnur Bahçekapılı tarafından takdim edildi. Toplu fotoğraf çekimleri ile birlikte etkinlik son buldu.


Kaynak:



GÜNÜN FİRMASI