elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Yüksek Gerilim Hattı Direğine Çıkan Adamı Elektrik Çarptı !!!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yüksek gerilim hattı direğine tırmanarak intihar girişiminde bulunan bir vatandaşımız elektrik akımına kapıldı. Uzun süre direkte kaldıktan sonra son anda kolunun değmesiyle sonuçlanan facia, herkesi korkuttu. İzzet Yurtseven'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.



A- A+
17.03.2014 tarihli yazı 17678 kez okunmuştur.
 
Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'nin açılış törenine katılan protokol üyelerinin tören alanından ayrıldıktan sonra adının İzzet Yurtseven olduğu öğrenilen 32 yaşındaki vatandaşımız yüksek gerilim hattı direğine tırmandı.
 


Direkte bekleyen ve sağlık ve emeklilik sigortası talep eden İzzet Yurtseven bölgeye toplanan vatandaşların ve görevlilerin ikna çabalarına rağmen kararından vazgeçmedi. Bir süre sonra elektrik akımına kapılan Yurtseven, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumu ciddiyetini koruyor. 
 



Elektrik Neden Çarpar?

Elektriğin bir canlıya zarar vermesi için elektrik akımının bu canlı üzerinden geçmesi ve devreyi tamamlaması gerekir. Elektriğin vücudumuzdan akmasının sebebi hücre sıvıları, başta tuz olmak üzere çözülmüş iyonlar vardır. Bunlar çok iyi iletkendirler ve vücudumuzdaki elektrik akımının akmasına neden olur. 
 

 

 


 
Ozan Büyük Ozan Büyük Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.