elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Webinar |
Pano Üretiminde Yenilikler - Omron

ElektrikPort'un sektörü yakından takip etmemizi sağlayan Webinar serisinin yeni konuğu Omron Türkiye firmasından Sn. Gökhan Tuneli, 22 Haziran Perşembe günü Saat 10.00 - 11.00 arasında canlı yayında takipçilerimiz ile www.elektrikport.tv adresinde buluşacak. Konu: Pano Üretiminde Yenilikler - Yeni Nesil Mikro Kontaktör, Klemensler, Butonlar ve Enerji Analizörleri. Detaylar haberimizde.



A- A+
15.06.2017 tarihli yazı 10020 kez okunmuştur.
Canlı Yayın: elektrikport.tv



Sektörel Eğitim Projesi: Webinar
 
 
"Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort, Webinar serileri ile sektöre heyecan verici bir yenilik getirmiştir.

Düzenlenen seminerler ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini ofisimizde misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz. Kayıt gerektirmeden "Ücretsiz" olarak 22 Haziran 2017 Perşembe | Saat 10.00'da elektrikport.tv'ye davetlisiniz. 

Sıradaki canlı yayın konuğumuz, Omron Türkiye firmasından, Endüstriyel Komponentler Ürün Mühendisi Sn. Gökhan Tuneli olacak ve ElektrikPort takipçileri ile buluşacaktır.



OMRON:


"Pano Üretiminde Yenilikler -

Yeni Nesil Mikro Kontaktör,

Klemens,Butonlar ve Enerji

Analizörleri"




Canlı Yayın: elektrikport.tv


22 Haziran 2017 Perşembe | Saat 10.00 - 11.00


#omronilepanoüretimi Hashtag'ini kullanarak twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında Endüstriyel Komponentler Ürün Mühendisi Sn. Gökhan Tuneli'ye iletebilirsiniz.

►İlginizi Çekebilir: Dijitalleşen Üretime Yenili Getiren Makine Otomasyonu Konseptleri
Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.