elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Ev Yapımı Termoelektrik Enerji Santrali |
PowerPot

Alternatif enerji kullanım alanlarının hızla yaygınlaştığı bu dönemlerde, solar ve rüzgar enerjisine iyi bir alternatif enerji çeşidi de termoelektrik enerjisidir. PowerPot ile kampta yada evde istediğiniz yerde bu enerjiyi kullanmanız mümkün!



A- A+
24.02.2014 tarihli yazı 14979 kez okunmuştur.
Priz ya da elektrik olmayan bir yere yolculuk ediyor olsanız, batarya ömürleri kısa ve bitmeye mahkum olan elektronik cihazlarınızı nasıl şarj edip tekrar kullanırdınız? Bu problemle nasıl başa çıkmayı düşünüyorsunuz? Elektriği, kimyasal enerji olarak bataryalarda depolamak ve daha sonra kullanmak, yada Fotovoltaik (güneş) pilleri ilk akla gelen seçeneklerden birkaçı. Tüm bu seçeneklerin yanında termoelektrik enerji üreten PowerPot jeneratörler sayesinde bu sorunu kolayca ortadan kaldırmanız mümkün.




PowerPot, içerisinde sahip olduğu termoelektrik güç jenaratörü sayesinde etrafında meydana gelen termal değişikliklerden kolay bir şekilde güç transpoze edip kullanıcısına harici bir güç kaynağı oluşturuyor. 



 

 ► İlginizi Çekebilir: Bir Gökyüzü Ajanı | FlightRadar 24


Birbirinden farklı 3 modeli bulunan bu sıradışı termoelektrik jeneratörünün evde, kampta ve seyehat için kullanılmak üzere tasarlanan 3 farklı modeli ve seçeneği yer almakta.

► PowerPot  V  (1.4 Litre kap hacmi)   :  5Watt
► PowerPot  X  (1.9 Litre kap hacmi)   :  10Watt
► PowerPot  XV (3.8 Litre kap hacmi)  :  15 Watt   güç üretip kullanımınıza sunuyor.




PowerPot'un sahip olduğu USB girişi ile, akıllı telefonlarınızı yada tabletlerinizi kolayca şarj edebilirsiniz. Bunun için gerekli olan tek şey ufak bir ısıtıcı yada elinizdeki olanaklarla oluşturacağınız bir kamp ateşi, termal sıcaklık. Yanmaz ve yanmaya karşı koruma ile galvanize edilmiş hızlı şarj kablosu yüksek ısılardan etkilenmeden cihazınıza doğru güçü sağlamak için tasarlanmış ve geliştirilmiş durumda. Sadece şarj için değil evinizde yada outdoor mekanlarda aydınlatma içinde kullanabileceğiniz PowerPot, kullanıcısına anlık güç çözümleri sunmakta başarılı bir performans ortaya koyuyor. 


Kaynak:

►thepowerpot.com
 

İbrahim Kuşçu İbrahim Kuşçu Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.