elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ABB ACS180 |
Makine Sürücüsü

ACS180, 22 kW'a kadar olan uygulamalar için kompakt, sağlam ve uyarlanabilir bir değişken hızlı sürücüdür (VSD). Bu kullanımı kolay kompakt VSD, dahili makine uygulama özellikleriyle mükemmel performans ve kalite sunar. ABB'nin tam uyumlu sürücü portföyünün bir üyesi olan ACS180, aynı mimariyi ve kullanıcı arayüzlerini paylaşarak kullanım kolaylığı sağlar.



A- A+
20.07.2023 tarihli yazı 7372 kez okunmuştur.
ACS180, farklı sektörlerdeki OEM'ler, sistem entegratörleri ve çok çeşitli uygulamalar için tasarlanmıştır. ACS180, gıda / içecek, tekstil, malzeme taşıma ve ticari uygulamalar dahil olmak üzere çok çeşitli endüstri sektörlerinde konveyörler, pompalar, fanlar, karıştırıcılar ve kompresörleri kontrol edebilir.

ACS180 sürücü kullanıcılarına birçok avantaj sunar.

Yüksek verimlilik: ACS180 AC sürücüsü oldukça verimlidir ve enerji maliyetlerini ve emisyonları azaltmaya yardımcı olur.

Dayanıklılık: ACS180 AC sürücüsü, 50 dereceye kadar akım azaltmadan çalışması, soğutma için yeniden dizayn edilmiş hava akışıyla zorlu ortamlara dayanacak şekilde tasarlanmış olup çeşitli endüstrilerde kullanım için idealdir.

Esneklik: ACS180 AC sürücüsü son derece esnek olup farklı uygulamalara içerisindeki PLC ile kolayca adapte edilebilir. Dahili Modbus haberleşmesi veya giriş çıkışlarla otomasyon hattınıza kolayca entegre edilebilir.

Kullanım kolaylığı: ACS180 sürücünün ikon tabanlı grafik paneli sayesinde kullanımı ve bakımı kolaydır. Bu ayarlama şekli kullanım kılavuzundan olabildiğince az destek alınarak ayarlanabilmesi ve bakım yapılabilmesini sağlar. Böylece uygulamanın durma süresini ve maliyetleri azaltır. Bu avantajlar, ACS180’ni herhangi bir makine uygulaması için değerli bir varlık haline getirir.


 
Fan & Pompa Uygulamaları


► İlginizi ÇekebilirACS380 | Vinç Uygulamaları
 




Güç aralığı 0.25 kW - 22 kW
► Gerilim aralığı 200 V - 480 V
► Hız kontrollü uygulamalarda temel özellikler
► Asenkron ve sabit mıknatıslı motorlarda vektör kontrolü
► Modbus RTU ile otomasyon sistemine kolay bağlantı
► Adaptif programlama, sürücü fonksiyonlarının özelleştirilmesine imkan tanır
► Azaltılmış enerji tüketimi ve CO₂ emisyonları


 
Yiyecek & İçecek Uyugulamaları




Sonuç olarak, ACS180, makine uygulamaları için birçok avantaj sunan güçlü ve çok yönlü bir çözümdür. Son derece verimli, dayanıklı, esnek ve kullanımı kolaydır. Bu avantajlar ACS180 sürücüyü, kârlılığını ve çevresel etkisini geliştirmek isteyen herhangi bir işletme için değerli bir varlık yapar.



 
► İlginizi ÇekebilirACS180 | Katalog


Burak ULUS

ABB - Ürün Müdürü

Kaynak: 


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar