elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Panasonic Yangın Algılama Çözümleri

Dünyaca ünlü Japon markası Panasonic, şimdi güvenliğiniz için üst düzey çözümlerini Türkiye’de pazara sunuyor. Yangın algılama çözümlerinde 30 yılı aşkın deneyimi ve 15.000'i aşkın binadaki kurulumu ile Panasonic, sizi yangına karşı uyarmanın yanı sıra yangına yol açabilecek durumlar hakkında önceden bilgilendirmek üzere tasarlanmış teknolojisiyle de fark yaratıyor.



A- A+
12.11.2015 tarihli yazı 11193 kez okunmuştur.
Yaşam ve çalışma alanlarında güvenlik, en önemli öncelik. Yangın ise en büyük risk faktörlerinden birini oluşturuyor. Ülkemizde VİKO by Panasonic satış kanalıyla pazara sunulan son teknoloji yangın algılama sistemleri, kanıtlanmış başarı ve güvenlik performansıyla en doğru tercih olduğunu gösteriyor.
 

Akıllı sistem, güvenliğiniz için iş başında...


Panasonic yangın algılama sistemlerinde dedektörler, algılama işlevselliğini artıran akıllı esnek dedektör algoritması ve yapay zeka yeteneğiyle donatılmış bulunuyor. Dedektör, içinde yer alan beş ayrı çalışma modu sayesinde ilgili modu çevreden 'öğrenerek' otomatik olarak seçiyor. Çok ince örülü ağa sahip geliştirilmiş dedektör haznesi ise istenmeyen uyarı durumlarını büyük ölçüde azaltıyor. Panasonic yangın sistemleri, dedektörlerdeki kontaminasyon düzeylerini sürekli olarak izliyor ve kontaminasyona karşı hassasiyetini koruyor. Bu özellik, devam eden bakım maliyetlerini azaltıyor ve hassasiyet düzeyinin istikrarını sağlıyor.


Güvenliğiniz için iki kere test ediliyor...


Tüm Panasonic duman dedektörleri, üretim sürecinde gerçek dumanla iki kez test ediliyor. Böylece mümkün olan en yüksek güvenilirlik düzeyini sağlıyor. Öte yandan Panasonic NMAST iletişim teknolojisi, gürültünün yangın algılama üzerinde olumsuz etkide bulunabileceği ağır sanayi tesislerinde, elektrik santrallerinde, hastanelerde ve üniversitelerde uygun yüksek gürültü bağışıklığı da sağlıyor.


 


Çoklu ana panel yapılandırması...


Kontrol panelleri, binalarda geniş dağıtıma izin veren çoklu ana panel yönetimini mümkün kılıyor. Panasonic yangın sistemleriyle kontrol panellerinde TCP/IP ve BMS gibi iletişim altyapıları ile bağlantı sağlamak da oldukça kolay.


Kapsamlı güvenlik ve izleme çözümü...


Panasonic yangın algılama çözümleri, yaşam alanlarında olduğu gibi tüm mesleki mekanlarda da çok yönlü koruma sağlamak üzere tasarlanırken Panasonic güvenlik kamerası sistemiyle de birlikte satışa sunuluyor. Alarm sensörlerinin ve tam HD video görüntülerinin bu birlikteliği hem binaları hem de büyük ölçekli işletmelerin ve kuruluşların devam eden faaliyetlerini koruyan kapsamlı bir güvenlik ve izleme çözümü oluşturuyor. 


 

Kaynak:

VİKO by Panasonic