elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Lehim Yapma Sanatı |
ElektrikPort Laboratuvar Eğitimleri

ElektrikPort editörlerinden Hakan Çolakoğlu tarafından alt yazı çevirisi ve düzenlemesi gerçekleştirilen ElektrikPort Laboratuvar Eğitimleri serimizin ilk eğitimi olan Lehim Yapma Sanatı eğitimini izleyebilirsiniz.



A- A+
15.07.2014 tarihli yazı 16935 kez okunmuştur.
Elektronik ve elektronik cihaz üretimleri bağlantılar kurmak ve elektriği yönetmekten geçer. Elektrik ev elektronik ile ilgilenenler için elimizi sıcaktan soğuğa vurmamak gibi lükslerde mevcut değil bildiğiniz gibi. O halde elektriği yönlendirmekte yardımcı olacak en sıcak yöntemi inceleyelim.

Çıkardığı duman ve içerdiği yüksek ısı ile hafif göz korkutan lehimleme işinin o kadar da zor olmadığını, aksine eğlenceli ve ne kadar basit olduğunu gösteren eğitim videomuz sizinle...



ElektrikPort Laboratuvar Eğitimleri serimizin ilk eğitimi olan Lehim Yapma Sanatı eğitimini izleyebilirsiniz.

 
Lehim yapmak ile ilgili etkili ve basit açıklamaların olduğu videomuzdan sonra siz de işi temelden ele alıp kendi lehiminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Elinizi nasıl yakmamanız gerektiğini öğretemediğimiz bu videomuzdan sonra gerekli dikkat ve tedbirler dahilinde kısa pratikler ile kısa zamanda bu konuda yeterli hız ve tecrübeyi edinebilirsiniz.


Kaynak:
 
Adafruit

Hakan Çolakoğlu Hakan Çolakoğlu Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar