elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Siemens, WIN EURASIA Automation 2017'nin “Endüstri 4.0 Çözüm Ortağı” oldu

İmalat sanayinin lider fuarı WIN EURASIA Automation 2017, Siemens Türkiye'nin etkinliğin "Endüstri 4.0 Çözüm Ortağı" olmasıyla "Endüstri 4.0" mottosu doğrultusunda önemi bir adım daha atmış oldu.



A- A+
14.02.2017 tarihli yazı 6997 kez okunmuştur.

İmalat sanayi kazanmaya devam ediyor 


İmalat sanayinin lider fuarı WIN EURASIA Automation 2017, Siemens Türkiye'nin etkinliğin "Endüstri 4.0 Çözüm Ortağı" olmasıyla "Endüstri 4.0" mottosu doğrultusunda önemi bir adım daha atmış oldu.

Otomasyon, dijitalleşme, nesnelerin interneti ve artırılmış gerçeklik dahil teknolojik gelişmeler endüstri dünyasında önemli değişikliklere öncülük ediyor ve "Endüstri 4.0" olarak adlandırılan yeni çağın temellerini oluşturuyor. Giderek artan sayıda ülke ve şirket rekabet güçlerini korumak amacıyla altyapılarını geliştirmek ve sistemlerini Endüstri 4.0'a uyarlamak için yatırımlar yapıyor.

Uzun yıllardan bu yana endüstriyel yeniliklere öncülük eden WIN Eurasia Automation, Endüstri 4.0'ın Türkiye'deki gelişimine de katkıda bulunuyor. Bölgenin tek otomasyon fuarı olan WIN EURASIA Automation, katılımcıların geleceğin fabrikalarına dönük yeniliklerini sergilediği kapsamlı bir platform sunuyor. 2017 etkinliğinde ise WIN EURASIA Automation'ın deneyim ve vizyonu, Dijital İşletmeler ve Endüstri 4.0 konusunda bir lider olan Siemens'in katkı ve tecrübesiyle daha da gelişiyor. "Endüstri 4.0 Çözüm Ortağı" olarak Siemens Türkiye tarafından desteklenen WIN EURASIA Automation 2017, bu yeni çağa dönüşümü kolaylaştırma yolları arayan imalatçılar için paha biçilemez bir fırsat sunacak.



Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel bu işbirliğine ilişkin değerlendirmesini şu sözlerle dile getirdi: "Siemens'in WIN Eurasia Automation 2017'nin 'Endüstri 4.0 Çözüm Ortağı' olduğunu duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Siemens Türkiye ve Hannover Fairs Tukey Fuarcılık arasındaki işbirliği, bu iki lider markanın şirketlere Endüstri 4.0 dönüşümü yolunda yol göstermek için güçlerini birleştirmiş olması bakımından oldukça önemli bir adım. Geleceğin fabrikalarına giden yol WIN EURASIA Automation 2017'den geçecek."

Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Hüseyin Gelis ise bu ortaklık hakkında şu yorumu yaptı: "Siemens Türkiye olarak Endüstri 4.0 ve dijitalleşmenin ülkemiz için hayati öneme sahip olduğuna inanıyoruz. Bu alanlarda atılan her bir adım Türkiye'nin büyüme potansiyeline katkıda bulunacak ve Türkiye'nin hızla değişerek gelişen dijital pazarda kilit bir oyuncu olarak bir adım daha öne geçmesini sağlayacaktır. Dolayısıyla, Siemens Türkiye, Endüstri 4.0 çözüm ortağı olarak WIN EURASIA Automation 2017'yi desteklemekten gurur duymaktadır. Endüstrinin en önemli ticari fuarında böyle bir sorumluluk üstlenmek, hem Türkiye'de hem de küresel düzeyde, Endüstri 4.0 ve dijitalleşme misyonumuza büyük katkıda bulunacaktır."



WIN EURASIA Automation 2017, 16-19 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP'ta gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında Otomasyon Eurasia, Electrotech Eurasia, Hydraulic&Pneumatic Eurasia ve CeMAT Eurasia fuarları bir araya gelecek. Bu fuarlar ziyaretçilere, entegre imalat süreçlerine yönelik otomasyon teknolojileri, elektrik ve elektronik teknolojileri, hidrolik ve pnömatik sistemleri ve intralojistik çözümler konusunda en son gelişmeleri tanıtacak.



Ayrıca, WIN EURASIA Automation 2017 kapsamında gerçekleştirilecek forumlar sektörün gerek içinden gerekse dışından bilgi alışverişine olanak tanıyacak. Etkinliğin önemli bir diğer parçası ise Endüstri 4.0 Paneli olacak. Fuarın ilk günü gerçekleşecek Panel'de Endüstri 4.0'ın Türkiye ve dünyadaki gelişimini tartışmak üzere önde gelen konuşmacılar bir araya gelecek.

Online Kayıt için Tıklayınız: