elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Phoenix Contact Markalama ve Pano içi Montaj Alanlarındaki Pozisyonunu Güçlendiriyor

Phoenix Contact Grup, Baden-Wuerttemberg’e yerleşik Epsilon Gesellschaft für technische Informatik mbH şirketini 31 Ağustos 2017’de satın aldı. Detaylar haberimizin devamında...



A- A+
14.09.2017 tarihli yazı 6940 kez okunmuştur.


Tümleşik sistemler ve baskı teknolojileri alanında uzman Villingen-Schwenningen’de bulunan firma, 1996 yılında bir geliştirme servis sağlayıcısı olarak kurulmuştur. Bugüne gelişmiş bir sistem sağlayıcısı olarak gelen firma 31 Ağustos 2017 tarihinden itibaren, Phoenix Contact Identification GmbH adı altında işlem yapacak olup Phoenix Contact Grup tarafından Markalama ve Pano içi Montaj iş segmentinde sunulan ürün ve hizmet aralığına, kendi ana ürün alanlarını ekleyecektir. Kullanıcılar için kapsamlı bir çözüm olarak sunulan yazılım ve donanımın yanı sıra sistematik bir yaklaşım ile servis hizmetleri de sunulan çözümlere dahil edilecektir.

 Phoenix Contact Grubunun çözüm paketi özellikle UV LED baskı teknolojisindeki yeni edinilen bu deneyimi kapsayacak şekilde genişletilmektedir. Markalama ve Pano içi Montaj İş Birimi Başkan Vekili Sandra Klocke açıklamasında “Bu şirketi yeni tasarımlar için düşünce deposu olarak görüyor ve baskı teknolojisinde ve araçlarında ortaya çıkacak yeni stratejileri hevesle bekliyoruz" şeklinde belirtmektedir. 

Kaynak: