elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Aktif'in Mobil İstasyonları Irak'a Doğru Yol Alıyor

Aktif Group bünyesinde yer alan Aktif Elektroteknik'in SMS serisi mobil istasyonları Irak'a doğru yol alıyor. 7 adet 132/33 kV, 31,MVA ve 3 adet 132/11 kV 25M VA mobil istasyonlar bakanlık nezdinde Aktif Group'un fabrikasında kabulü yapılarak Irak Elektrik Bakanlığı’na teslim edilmiştir. Detaylar yazımızın devamında...



A- A+
07.12.2017 tarihli yazı 8378 kez okunmuştur.
/Ulusoy Elektrik   @Aktif Group   /Aktif Group    /Aktif Group

Aktif Group bünyesinde yer alan Aktif Elektroteknik'in SMS serisi mobil istasyonları Irak'a doğru yol alıyor. 7 adet 132/33 kV, 31,MVA ve 3 adet 132/11 kV 25M VA mobil istasyonlar bakanlık nezdinde Aktif Group'un fabrikasında kabulü yapılarak Irak Elektrik Bakanlığı’na teslim edilmiştir. 

Aktif SMS Mobil Trafo Merkezi Serisi

Aktif SMS Mobil Trafo Merkezi Serisi: YG trafo, OG trafo ve AG trafo mobil trafo merkezleri tesislerin enerji ihtiyacını karşılamak için taşınabilir platformlar üzerinde imal edilen trafo ve dağıtım merkezleridir.
 


SMS Mobil Trafo Merkezi Serisi, TSE, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ve OHSAS 18001:2007 kalite standartlarına uygun olarak üretilmektedirler. Aktif'in mobil istasyonları,  gerekli şartnamelere uyumludur ve üretilirken; maksimum güvenlik, maksimum kullanıcı memnuniyeti hedeflenmiştir.
 

Aktif'in mobil istasyonlarının tasarımı, mühendislik hesapları, projelendirilmesi ve imalatı Aktif Elektroteknik’in deneyimli Ar-Ge, tasarım ve üretim ekibi tarafından titizlikle yapılmıştır.
 

Proje kapsamında Aktif’in imal ettiği ürünler SCK-2 tipi sac köşk, SMC ve SNC serisi orta gerilim panolar, SRG serisi nötr topraklama direnci, SLV serisi elektrik kontrol ve kumanda panoları, yüksek gerilim anahtarlama ekipmanları, güç trafoları kullanılmıştır. 

Aktif SMS Mobil Trafo Merkezi serisi aşağıdaki avantajları sağlamaktadır:

Taşınabilir tasarım
 Güvenli işletme
 Kolay taşıma ve devreye alma
 Özel projelere uygun imalat çözümleri
 Treyler, kızak ve römork üzerine, taşınabilir uygulamalar için çözümler
 Acil, geçici veya ilave güç talepleri için hızlı ve ideal çözüm

SMS serisi mobil trafo merkezleri askeri kamplarda, endüstri tesislerinde, şehir şebekelerinde, acil enerji ihtiyacı durumlarında, geçici enerji talebi gereken ve ilave güç ihtiyacı olan tüm durumlarda kullanılır. SMS serisi mobil trafo merkezleriuygulama tiplerine göre treyler, platform, vagon ve gemi üzerinde imal edilebilir. Uygulama tipine göre yüksek gerilim anahtarlama ekipmanları gaz veya hava izoleli olarak seçilebilir. Tüm istasyon uzaktan izleme sistemlerine uygun olarak üretilebilir. Sabit tip trafo merkezlerine göre daha az maliyet ile daha kısa sürede imal edilebilmelerinden dolayı hızlı enerji gereksinimi olan tesisler için tercih edilebilir.

 

 

Kaynak: 




Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır