elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

İSO İnovasyon Ödülleri’nde “Büyük Ödül” VİKO’nun!

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İSO İnovasyon Ödülleri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fiki Işık'ın da katılımıyla sahiplerini buldu. Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarının yer aldığı ödül sürecinde, sektörünün yenilikçi ve lider kuruluşu VİKO, İSO İnovasyon Büyük Ödülü’ne layık görüldü.



A- A+
05.03.2014 tarihli yazı 3407 kez okunmuştur.
Türkiye’de yerleşik sanayi kuruluşlarına yönelik olarak düzenlenen İSO İnovasyon Ödülleri’nin üçüncüsü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katıldığı ödül töreninde sahiplerini buldu. Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarının yer aldığı ödül sürecinde, sektörünün yenilikçi ve lider kuruluşu VİKO, İSO İnovasyon Büyük Ödülü’ne layık görüldü.
 
İstanbul Sanayi Odası’nın, inovasyonu kurum kültürü haline getirmiş, katma değeri yüksek, inovatif ürünler ve süreçler ile kanıtlanan bir iş yapış tarzını geliştiren, sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşan başarı örneği şirketlere yönelik olarak hayata geçirdiği ödül sürecinde VİKO, İSO İnovasyon Büyük Ödülü’ne layık görülen kuruluş oldu. “Amacımız inovasyonu VİKO DNA'sına yerleştirmek…”
 



►İlginizi Çekebilir:  VİKO, Verimliliğin Önemini Vurguladı

 
Ödülü; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık’tan alan VİKO Genel Müdürü Nusret Kayhan APAYDIN “İçinde bulunduğumuz çağ, rekabet koşullarını hızla değiştirmeye devam ediyor. İnovasyon ise bu rekabetçi ortamda avantaj sağlama, fark yaratma ve yeni değerler üretme adına her geçen gün önem kazanan bir kavram. 2010 yılından bu yana, faydaları ölçülebilen değerler üretmek ve rekabet avantajı sağlamak amacıyla INNOVİKO projesini yürütmekteyiz. Amacımız çalışanlarımızca inovasyonun anlaşılması, inovatif fikirlerin üretilmesi ve tartışılması ve böylelikle yenilikçiliğimizin sürdürülebilirliği için inovasyonun bir kurum kültürü olarak VİKO DNA’sına yerleşmesiydi. Geçtiğimiz aylarda layık görüldüğümüz PERYÖN ‘Yenilikçilik ve İnovasyon Kültürü Yaratma Başarı Ödülü’nün ardından, bu akşam yine VİKO’ya sunulan İSO İnovasyon Büyük Ödülü bizler için büyük gurur ve mutluluk kaynağı oldu. Ancak asıl önemli olan, inovasyonu kuruluş DNA’mıza yerleştirmek adına ne kadar doğru bir yolda olduğumuzdur.” dedi.