elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Klippon® Connect Klemens A Serisi |
Weidmüller

Karmaşık ve yüksek otomasyon seviyelerine ulaştığımız günümüzde; daha fazla sinyal bağlantısına ve üretim sürecini izleyen daha fazla sensöre ihtiyaç duyulur. Kontrol panosundaki kısıtlı alan göz önüne alındığında, bu gerçek bir zorluk haline gelebilir. Bu zorluklara karşı, Klippon® Connect PUSH-IN Klemens Serisi kullanıcılara, tüm pano yapım aşamalarında önemli avantajlar ve çözümler sunmaktadır. Detaylar yazının devamında...



A- A+
19.04.2018 tarihli yazı 20191 kez okunmuştur.

Klippon® PUSH-IN Connect A Serisi

Weidmüller Klippon® Connect A Serisi modüler klemensleri, PUSH-IN teknolojisine sahip olup özellikle yoğun kablolama ihtiyacı gerektiren kontrol kabini uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Klippon® Connect A Serisi; gerilim/akım trafosu kabloları, sinyal kabloları, kontrol voltajı dağıtımı ve güç dağıtımı için klemens çözümleri içermektedir.  Weidmüller Configurator programı ile dijital pano planlaması için gerekli ve ideal yazılım ara yüzü sunulmaktadır. Ayrıca entegre test ve ölçüm noktası gibi ürün özellikleri, işletim sırasında verimliliği artırma ve servis sürelerini azaltma konusunda somut bir şekilde iyileşme sağlamaktadır. 

 

A-Serisi Klippon® Connect Klemenslerin Temel Özellikleri


►  Daha güvenli kablolama ve basit kullanım için entegre buton mekanizması
►  Test ve ölçüm işlemlerini kolaylaştırıcı entegre test noktası
►  Tarak köprü yapısı ile kolay potansiyel dağıtımı
►  Ray boyutlarında ısıl genleşmeleri telafi etmek için yaylı montaj ayağı
►  Geniş markalama çözümleri
►  İki entegre köprüleme kanalı



Kullanıcılara olağanüstü avantajlar sunabilmek için en küçük ayrıntıya kadar titizlikle tasarlanan A-Serisi Klippon® Connect klemensler benzerlerinden bir dizi önemli noktada ayrılarak, öne çıkmaktadır. Bunlardan bazıları;

►  PUSH-IN bağlantı teknolojisi
►  Kurulum için harcanan zamandan %50’ye varan oranda tasarruf
►  Basit modifikasyon ve genişleme
►  Daha hızlı bakım çalışması
►  Alan tasarrufu
 

A-Serisi Klippon® Connect klemensler, kontrol voltajı dağıtım amaçları için kuruluma yönelik olarak tasarlanmıştır. Standartlaştırılmış bir güç dağıtım bloğu tasarımı ve basit köprüleme opsiyonu işe kablolama yükünü azaltarak,yanlış bağlantı durumlarına karşı sistemleri daha güvenli hale getirir. 
 

Sistem genişlemelerinde eklenen klemensler, ikinci bir köprüleme hattı kullanılarak kolaylıkla sisteme entegre edilebilir. Yaylı teknolojiyi destekleyen PUSH-IN bağlantı teknolojisinin sistemi sayesinde vibrasyonlara karşı stabil bir yapı oluşturulur ve maksimum ölçüde bağlantı güvenliği sağlanmış olur. Bağlantı sistemi, yanlış bağlantı olasılığını en aza indirmek için renk kodludur. Bunun sayesinde kurulum ve bakım daha verimli hale getirilmiş olur.

Daha fazla detaylı bilgi için videoyu izleyiniz.




Kaynak: 
Hakan KAHRAMAN Hakan KAHRAMAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar