elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Webinar |
Sanayide Enerji Verimliliği Yatırımları ve Finansman Çözümleri

Siemens Türkiye'de Enerji Verimliliği Dikey Pazar Lideri olarak görev yapan Sn. Rıfkı ÇOLAK, 22 Mart salı günü saat 11.00'de düzenleyeceğimiz webinara konuk olacak. Webinar konusu, "Sanayide Enerji Verimliliği Yatırımları ve Finansman Çözümleri". Siz de bu çalışmaları merak ediyorsanız kaydınızı yapın ve webinara katılın...



A- A+
13.03.2022 tarihli yazı 3727 kez okunmuştur.
Sektörel Eğitim Projesi: Webinar

"Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort, Webinar serileri ile sektöre yön vermeye devam ediyor.
 
Düzenlenen seminerler ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz. Sıradaki canlı yayın konuğumuz, birçok seminer ve eğitim programlarına katılan ve konusunda uzman olan Siemens Türkiye'de Enerji Verimliliği Dikey Pazar Lideri olarak görev yapan Sn. Rıfkı ÇOLAK olacak ve ElektrikPort takipçileri ile buluşacak.


Kayıt yaparak ''Ücretsiz'' olarak katılabileceğiniz Webinar,
22 Mart  2022 Salı | Saat 11:00'de
 
 
 

 


Rıfkı ÇOLAK

2016 Yılında YTÜ Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Çolak, Siemens Kurumsal Strateji departmanında sürdürülebilirlik, akıllı şehirler ve enerji verimliliği konularında çalıştıktan sonra Energy Performance Services bölümü sorumluluğunu üstlendi. Çolak'ın 6 yıldır, Türkiye’de Enerji Performans Sözleşmeleri geliştirilmesi, teknik ve finansman yöntemlerin üzerine 27.000 saatin üzerinde tecrübesi bulunmaktadır. Çolak, Kasım 2021'den itibaren Enerji Verimliliği Dikey Pazar Liderliği’de yapmaktadır.

Etkinlik Hakkında 

Globalleşen dünyamızda, gelişen enerji altyapıları ve kapasite artışı ile beraber enerji talebi ve maliyetleri her geçen gün daha da artmakta. Endüstrilerin bir çözüm ortağı olarak Siemens, enerji izleme, enerji verimliliği hizmetleri ve tasarruf ettikçe öde modeli (Enerji Performans Sözleşmesi) ile müşterilerinin rekabette ön plana çıkmalarına yardımcı olurken, karbon emisyonunu azaltımı konusundaki hedeflerine de ulaşmalarını sağlıyor. Siemens Finansal Hizmetler ile beraber sunulan finansal modeller aracılığıyla, Siemens Türkiye ilk yatırım bedelinizi üstleniyor, aynı zamanda tasarrufun garanti edildiği modeli ile sürdürülebilir ve yenilenebilir enerji planlarınızı da oluşturmanız için sizleri destekliyor.

Siz de bu çalışmaları merak ediyorsanız kaydınızı yapın ve Siemens Türkiye'den Sn. Rıfkı ÇOLAK'ın anlatacağı ilgili konuları dinleyin, sorularınızı sorun...  



22 Mart 2022 Salı | Saat 11:00 
                                                                       


#enerjiverimliligi hashtag'i ile twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında iletebilirsiniz.

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.