elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

u-mation ile Dijital Çözümler |
Weidmüller

Akıllı fabrikalarda, donanım ve yazılımlar gibi iş süreçlerinin dijital olarak tamamen uyumlu olması gerekir. Weidmüller u-mation otomasyon ve dijitalleştirme portföyü, yenilikçi mühendislik ve görselleştirme araçlarını gelişmiş dijitalleştirme çözümleri ile birleştiriyor.



A- A+
24.07.2019 tarihli yazı 5778 kez okunmuştur.
Günümüzde birçok üretim süreci, artık otomatik hale gelmiş durumdadır. Siber fiziksel sistemlerle oluşan dijital altyapı, iş süreçlerinde büyük bir sıçrama yaşanmasını sağlıyor. Akıllı ağ yapısına sahip geleceğin akıllı fabrikaları, sistemde oluşacak ihtiyaçlara kolaylıkla uyum sağlayabilecek ve kendisini kontrol edebilecek. Weidmüller Dijital Çözümleri ile birlikte Endüstri 4.0, Endüstriyel Analiz ve Makine Öğrenmesi teknolojilerine yaptığı yatırımlar ile geleceğin fabrikalarına optimum çözümler sunuyor.

► Otomasyon: Güçlü ve kullanımı kolay, kompakt donanımlar, her otomasyon sistemi için en ideal çözümleri sunar. Esnek yapıya sahip kontrolcü u-control; modüler I/O sistemi u-remote; ve sezgisel etkileşimli çoklu dokunmatik ekran u-view; u-mation ailesinin donanım portföyünün çekirdeğini oluşturur.

► Mühendislik Platformu: Web tabanlı yazılım ile makinelere konumdan bağımsız erişim sağlanırken, IoT teknolojisi ise bulut sistemiyle iletişimi sağlar.Tanıdığınız mühendislik ortamını temel alan yazılımı kullanarak karmaşık kontrol sistemlerinizi tasarlayın.Sisteminiz ne olursa olsun Weidmüller, gereksinimlerinize göre genişleme esnekliği ile en ideal yazılımı sunar.


► Dijitalizasyon: Sensörden buluta, otomasyon ve dijitalleştirme teknolojilerinin akıllı ağlarını kullanarak üretim ve hizmet performansını optimize etmenin yeni yollarını sunuyor. Örneğin, web tabanlı yazılım, makinelere herhangi bir yerden ve cihazdan erişim sağlayarak, hedefleri istenilen zamanda yönetmeye yardımcı olur.

► Makine Öğrenimi: Bir hata oluşmadan önce olası sorunları bilmek, sistemlerin sorunsuz çalışmasını sağlamak için önemlidir. Analitik modüller, makineyi  ve üretim verilerini analiz eder, öğrenir ve sistem tarafından anormal durumların zamansal verilerini gösterir. Bu bilgilerle bakım faaliyetleri hedeflenen şekilde planlanabilir ve herhangi bir duruş süresine duyulan ihtiyaç en aza indirilebilir.

 

Weidmüller u-mation Dijitalleştirme Portföyü

Endüstri 4.0 ve Dijitalleşme ile birlikte sanayi ve proses dünyasının en değerli kaynağı artık veri oldu. Sistemdeki verilerin gerçek zamanlı alınması, depolanması ve analiz edilmesi dijitalleşmenin ana gereklilikleri arasında yer alıyor. Weidmüller’in u-mation portföyü; bulut sistemlerine bağlantı, sensörlerden buluta kadar gerçek zamanlı iletişim ve veri analizleri için kapsamlı bir ürün yelpazesi sunuyor. u-mation portföyü uygulamalara hızlı bir şekilde entegre edilebiliyor ve güvenli bir kullanım imkanı sunuyor. Üstelik açık ve bireysel olarak ölçeklenebilir olması, u-mation ailesinin en güçlü özellikleri arasında yer alıyor.
 

u-control:
Yaratıcı Nesnelerin İnterneti (IoT)  ve otomasyon çözümleriniz için geliştirilmiş olan mini PLC u-control 2000

► Çift çekirdekli ARM Cortex - A9 işlemci
► USB ve Ethernet portları
► Sistemden bağımsız olarak bir web sunucusu uygulaması ile devreye alma
► IEC 61131-3 standartlarına uyumlu web tabanlı bağımsız programlama platformu yenilikçi kontrolör
► u-remote uzak I/O tasarım temeline sahip, u-mation ailesindeki diğer bileşenler için ihtiyaç bazlı genişleme imkânı
► Çok yönlü u-createstudio, u-createweb ve u-createIoT mühendislik araçlarımızla birlikte geniş bir uygulama yelpazesi



►İlginizi ÇekebilirWeidmüller Markalama Çözümleri

u-remote:
Yalın üretim planlaması, basit kurulum ve hızlı devreye alma için modüler I / O sistemi

► Farklı uygulamalar için IP20 ve IP67 portföyünde 100’den fazla modül imkânı
► Entegre web sunucusu beraberinde hata teşhis fonksiyonları ile kolay devreye alma ve arızalara karşıhızlı bakım - onarım
► Endüstride yaygın kullanılan haberleşme topolojilerini destekleyen coupler modülü: PROFIBUS-DP, PROFINET, EtherCAT, Modbus TCP, DeviceNet, EtherNet/IP vePowerlink
► Giriş ve çıkışların beslemesi için galvanik izolasyona sahip çift kanal 10 A'e kadar akım hattı 
 
u-view
Sistemlerinizin izlenmesi ve kontrolü için mükemmel görselleştirme

► Web teknolojilerine dayalı optimum görselleştirme için güçlü CPU
► Web teknolojilerini destekleyen yazılım sistemi (Linux işletim sistemi tabanlı HTML5 web tarayıcısı)
► Sezgisel çoklu dokunmatik kontrol (kapasitif-rezistif)
► Üstün çözünürlük ve mükemmel görüntü kalitesi
► IP67 koruması ve sağlam bir alüminyum gövde ile zorlu çevre koşullarına karşı dayanıklılık
► u-view Basic Line modeli için 1 x 100 Mbit ethernet arayüzü, u-view Advanced Line modeli için 2 x 10/100/1.000 Mbit ethernet arayüzleri
 


u-create:
PLC ürünlerimizi programlamak için kullanılan yenilikçi mühendislik yazılım konsepti
u-createstudio: standart bir geliştirme ortamında CodeSys tabanlı nesne yönelimli programlama ve bağımsız yazılım modülleri ile genişleme imkânı sağlar. Açık Linux yapısı, bireysel yazılım modüllerinin kurulmasını ve basit konfigürasyon, teşhis ve simülasyonu mümkün kılar. Yüksek performanslı bir hata ayıklama ve izleme aracı, arıza analizini kolaylaştırır. 

u-createIoT: web tabanlı Node-Red programlama aracıyla bulut sistemine veri aktarımı ve farklı IoT uygulamaları için ideal çözüm sağlar. Microsoft Azure (certified), IBM Cloud and Amazon aws desteklidir. Eğer u-control 2000 ve u-remote ile birlikte kullanılırsa, I / O modüllerinden ön işlem sensörü bilgisini sunar.

 

u-create web: IEC 61131-3 standartlarına uygun, web tabanlı, platform ve cihazdan bağımsız erişim ve programlama imkanı sağlar. Uygulamaya sadece web tarayıcınızdan kolayca erişilebilir. u-create web, ek yazılım uygulamaları ile genişletilebilir ve HTML5, CSS ve JavaScript destekleyen tüm standart işletim sistemlerinde kullanılabilir. u-control ve u-remote ile birlikte, esnek mühendislik için en uygun programlama ortamını sunar. 
u-createvisu: web tabanlı görselleştirme ile ileriye dönük esneklik, ölçeklenebilir ve platformdan bağımsız HMI yazılımı sağlar. Unicode standardı sayesinde farklı dillerde kullanılabilir. Detaylı kullanıcı ve izin yönetimi sunar.


 Aşağıdaki video ile u-mation hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

 
Kaynak:


 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar