elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Rulo Tip Yazıcı:
THERMOMARK ROLL 2.0

Etiketleme ve markalama işlemi, montajın doğru bir şekilde yapılabilmesinde ve montaj sonrası oluşabilecek olası arızalara müdahale edilmesinde kritik öneme sahiptir. Phoenix Contact çok yönlü, verimli rulo yazıcıları ile tüm endüstriyel uygulamalar için baskı ve markalama ihtiyacına çözüm sunuyor.



A- A+
01.07.2019 tarihli yazı 8291 kez okunmuştur.
Endüstriyel uygulamalarda verimlilik ve düzen için öncelikle ‘anlaşılırlığın’ sağlanması gerekmektedir. Anlaşılırlığın sağlanması montaj, devreye alma ve arıza durumlarında sisteme doğru şekilde müdahale edilmesi için büyük öneme sahiptir. Bu nedenle endüstriyel tesislerde tüm komponentler (kablolar, klemensler, panolar, şalt malzemeleri vb. ürün ve cihazlar) projeyle uyumlu bir şekilde etiketlenmelidir.
 

Etiketleme işleminin doğru bir şekilde yapılabilmesi için öncelikle Clip Project benzeri planlama ve etiketleme yazılımlarıyla veriler alınmalıdır. Daha sonra uygun yazıcı seçimi yapılmalı, çevresel ve mekanik ortam koşulları göz önüne alınarak standartlara uygun malzeme kullanılarak markalama ve etiketleme işlemi tamamlanmalıdır. Phoenix Contact, markalama ve etiketleme uygulamalarına yenilikçi ve esnek çözümlerle yaklaşmaktadır. Phoenix Contact’ın termal transfer yazıcılarıyla, markalama malzemeleri hızlı ve kolay bir şekilde basılabilmektedir. Çok çeşitli malzeme seçenekleriyle birlikte, tüm uygulamalar için eksiksiz ve kusursuz şekilde koordine edilmiş bir markalama sistemi sunulur.
 


   Şekil 1: Phoenix Contact Termal Yazıcı Modelleri
 
 

Rulo Tip Yazıcı: THERMOMARK ROLL 2.0

THERMOMARK ROLL 2.0 klemens, iletken, kablo ve cihazlar için rulo ve kesintisiz formatlı etiketlerin ve daralan makaronların üzerine baskı yapabilir. THERMOMARK ROLL 2.0, yüksek kaliteli endüstriyel tanımlama için farklı rulo biçiminde markalama malzemelerini basar. Bu özelliğiyle rulo etiketlerin markalanmasında sağlam ve modüler bir çözüm sunar. Net semboller ve renkli dokunmatik ekran, kullanıcıyı yazıcı menüsünden sezgisel ve rahat bir şekilde yönlendirir. Böylelikle kullanıcının baskı işlemini çok kolay bir şekilde yapması sağlanır. Hızlı, yüksek kaliteli ve dayanıklı baskıyla kaliteli markalama yapılır.
 


   Şekil 2: Phoenix Contact THERMOMARK ROLL 2.0 Rulo Tip Yazıcı
 
► İlginizi Çekebilir: Fonksiyonel Emniyet | Phoenix Contact
 

THERMOMARK ROLL 2.0 Avantajları

► Dokunmatik renkli ekran sayesinde kolay ve sezgisel kullanım
► Hızlı proses ile kaliteli markalama
► Pançlı veya yapışkan etiketlerin, ekleme etiketlerin, daralan makaronların ve etiket kılıflarının esnek şekilde yazdırılması
► Hızlı, yüksek kaliteli ve dayanıklı baskı
► Kanıtlanmış termal transfer yazıcı teknolojisi ile bakım gerektirmeyen çalışma
► Klemens, tel, kablo, ekipman ve tesis markalaması için malzemeleri işleme yeteneği sayesinde çok yönlü uygulama alanları
► PROJECT complete yazılımı sayesinde kolay ve esnek aktivasyon
► USB ve Ethernet bağlantıları
 


   Şekil 3: THERMOMARK ROLL 2.0 (sol) ve THERMOMARK CARD 2.0 (sağ)
 

THERMOMARK ROLL 2.0 Temel Özellikleri

► Ekran: Renkli dokunmatik ekran
► Baskı çözünürlüğü: 300 dpi
► Maks. baskı genişliği: 105 mm
► Maks. baskı uzunluğu: 1,000 mm
► Arabirimler: Ethernet 10/100 Mbps / USB 2.0 / RS-232
► Servis: Entegre işletim videoları
► Aksesuarlar: Kesme ve delme ünitesi



Kaynak:
 
     

                                                        

                   
 



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar