elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Data Konnektörlerinde Kampanya |
Phoenix Contact

Kampanyaya özel fırsatları kaçırmayın. Data Konnektörlerinde 07.02.2020 - 31.12.2020 tarihleri arasında geçerli çok özel fiyatlar için ilgili Phoenix Contact Satış Temsilcisi ile iletişime geçebilir ya da teklif@phoenixcontact.com e-mail adresinden bilgi alabilirsiniz. Kampanyadaki ürünler ile ilgili detaylı bilgi için www.phoenixcontact.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 2 numaralı güncel ürün kataloğunu inceleyebilirsiniz.



A- A+
04.06.2020 tarihli yazı 26367 kez okunmuştur.



Data Konnektörlerinde Phoenix Contact Kalitesi

Phoenix Contact'ın konnektörlerle veriyi güvenli taşıyın. Çok sayıda tip, kodlama ve birleşim yüzeyi sayesinde veri iletiminde istikrarlı bir çözüm oluşturabilirsiniz. Ürün gamı bakır ve fiber optik bazlı hazır montajlı konnektör sistemlerini ve birleştirilebilir konnektör sistemlerini kapsar.

Data Konnektörlerinde 07.02.2020 - 31.12.2020 tarihleri arasında geçerli çok özel fiyatlar için ilgili Phoenix Contact Satı Temsilcisi ile iletişime geçebilir ya da teklif@phoenixcontact.com e-mail adresinden bilgi alabilirsiniz. Kampanyadaki ürünler ile ilgili detaylı bilgi için www.phoenixcontact.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 2 numaralı güncel ürün kataloğunu inceleyebilirsiniz.



 

Data kablolamasında çeşitlilik


40 Gbps'ye kadar veri hızları için konnektörler ve kablolardan yararlanın.
 

 
Data Konnektörlerinde 07.02.2020 - 31.12.2020 tarihleri arasında geçerli çok özel fiyatlar için ilgili Phoenix Contact Satış Temsilcisi ile iletişime geçebilir ya da teklif@phoenixcontact.com e-mail adresinden bilgi alabilirsiniz. Kampanyadaki ürünler ile ilgili detaylı bilgi için www.phoenixcontact.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 2 numaralı güncel ürün kataloğunu inceleyebilirsiniz.

Kaynak: