elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Çocuklar İçin Akıllı Oyuncak |
Cogni Toys

Çocukların gelişim döneminde zamanını nasıl geçirdiği, nelerle geçirdiği şüphesi gelecekleri için çok önemli rol oynuyor. Kickstarter üzerinde başlatılan projeyle artık oyuncaklar da akıllı teknoloji kervanını katılıyor ve çocukların daha verimli bir büyüme bir dönemi geçirmesi hedefleniyor.



A- A+
19.02.2015 tarihli yazı 8698 kez okunmuştur.
Kişilik kavramın temellerinin çocukluk döneminde başladığını söylersek yanlış olmaz. Bu nedenle çocukluk döneminde oynanılan oyuncakların türü de gelişim dönemi için kritik bir rol oynuyor. Kickstarter üzerinde başlatılan proje tam da bu gelişme dönemindeki çocuklara arkadaş olabilecek bir akıllı oyuncak üzerine odaklı.





IBM’in geçtiğimiz yıllarda duyurduğu Watson isimli yapay zeka programını kullanan Congi Toys oyuncak, çocuğa sorular sorarak konuşabiliyor, küçük şakalar yapabiliyor ve anlık olarak hikaye oluşturarak anlatabiliyor.

 

İlginizi Çekebilir: Çocuklar İçin 10 Mühendislik Projesi


Eğlenceli ve eğitici sevimli dinazor, eğer planlandığı gibi Kasım ayında tüketiciyle buluşabilirse, bu yapay zeka teknolojisi ilk olacak. Bu küçük oyuncak, teknolojinin iyi insanların elinde, akıllı şekilde kullanıldığında dünyaya nasıl bir iyilik katılabileceği konusunda büyük ders verir nitelikte.



Kaynak:

►Kickstarter


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.