elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Yaşam Alanlarına Enerji Katan İç Tesisat Çözümleri

EAE iç tesisat çözümleri, ofislerde ve işletmelerde aydınlatma, yüksek akım (şebeke ve UPS) ve zayıf akım (ethernet, data vb.) devreleri ile enerji dağıtımı için esnek ve modüler çözümler sağlamaktadır. Detaylar EAE'nin katkılarıyla makalenin devamında...



A- A+
28.03.2022 tarihli yazı 13807 kez okunmuştur.
 

DABLINE: Yükseltilmiş Döşeme Altı Enerji Dağıtım Sistemleri (63-80A)


Yükseltilmiş döşeme altında (65 mm ve üzeri) kullanılan; busbar çeşitlerine göre farklı renk seçenekleri bulunan enerji dağıtım sistemidir. DABLINE busbar kanal sisteminin üretiminde halojen içermeyen (zehirli gaz çıkışı olmayan) plastik kullanılmaktadır.
 



E-LINE DK: Şap Altı ve Yükseltilmiş Döşeme Altı Kablo Kanalları, Buat ve Döşeme Altı Priz Kutusu


İşyeri ve ofis koşullarına bağlı olarak kolayca uyarlanabilir, kapasite artırılabilir veya pozisyon değiştirebilir.

E-Line DK grubu ürünlerimiz, ana fonksiyonları bakımından 2 bölüme ayrılmaktadır.

1- Şap altı kablo kanalları, buat ve çıkış (priz) kutuları: Şap altı kablo kanalları galvanizli sac gövdeli 10 farklı tipte üretilmektedir. Şap öncesi montaj elemanları ile seviye ayar imkânı vermektedir.

2- Yükseltilmiş döşeme dağıtım ve çıkış (priz) kutuları
 


E-LINE N-DK: Şap Altı ve Yükseltilmiş Döşemede Modüler ve Kompakt Çözümler


Yeni seri priz kutuları, kullanım alanınıza uygun olacak şekilde şap altı ve yükseltilmiş döşeme uygulamalarında dayanıklılık, daha hızlı kurulum ve maksimum kullanım ömrü sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Her ihtiyacınıza uygun olarak üretilen modüler ve kompakt çözümler ile çalışma alanlarınızdan ağır hizmet alanlarına, düşük zeminli alanlardan suya maruz kalan alanlara kadar geniş kullanım alanlarına sahiptir. Zengin aksesuar yelpazesi sayesinde ihtiyacınıza uygun yapıda donatılabilmektedir. Gri, füme, siyah ve kahverengi olarak standart üretimi ile her ortama uygun şık ve estetik bir görünüm sağlar.



 


E-LINE KY-S: Tek Devreli Aydınlatma ve Düşük Güç Busbar Kanal Sistemi (25A-40A-63A)


E-Line KY-S grubu Busbar Kanal Sistemleri binalarda ve endüstri tesislerinde 25A, 40A veya 63A trifaze ve/veya monofaze enerji ihtiyacı olan aydınlatma ve priz devreleri ile küçük elektrikli makine ve cihazları beslemek üzere tasarlanmıştır. KY-S Busbar ile 10A ve 16A çıkış fişleri, 32A çıkış kutuları dünyadaki en son teknoloji kullanılarak tam otomatik makinelerde ISO 9001 standartına uygun ve belgeli kalite güvence sistemi ile üretilmektedir. Ürünler, IEC 61439-6’ya göre tasarlanmış ve test edilmiştir. Standart üretimde busbar gövdesi pregalvaniz sac olup, isteğe bağlı olarak RAL 7038 renkte boyalı olarak da üretilebilmektedir.



 


E-LINE DL: Çift Devreli Busbar Kanal Sistemleri (25A-32A-40A)


Özellikle enerji maliyetlerinin tasarrufu konusunda uygun floresan veya led lambalarla birlikte, binalarda ve endüstri tesislerinde 25A, 32A ve 40A akım kademelerinde trifaze veya monofaze enerji ihtiyacı olan aydınlatma ve priz devrelerinde kullanılır. DL DALI kontrollü aydınlatma devrelerinde hem enerji beslemesi hem de kumanda hattı olarak, DL DIM ise aydınlatma devrelerinde, koridor fonksiyonlu balast ile kullanılan armatürlerin bölgesel olarak dim edilmesinde ve enerji beslemelerinde kullanılmaktadır.
 



E-LINE SL: Tek Devreli Aydınlatma Devreleri İçin Enerji Dağıtım ve Kontrol Sistemleri (25A- 32A-40A)


Fabrikalarda, ofislerde ve otoparklarda tek devreli aydınlatma beslemeleri için kullanılır.
 



E-LINE KAM-KAP: Küçük Enerji Dağıtım ve Aydınlatma Busbar Kanal Sistemi (25A- 63A)


KAM (25A- 32A): Aydınlatma armatürlerini beslemek üzere tasarlanmıştır.

KAP (40A- 63A): Plug-in busbar kanal sistemidir. E-Line KAP barası, küçük işletmelerde enerji dağıtımı için çok ekonomik çözümler sunmaktadır. KAP serisi, düşük güçlü makinalara güç sağlamak için idealdir. Busbar sistemlerinin çıkış fiş ve kutuları busbarın yanlış kullanımını engellemek amacıyla farklı kontak sıralarıyla tasarlanmıştır.
 

 


E-LINE SMART: Donatılabilir Bürotik Priz Blokları- Masaüstü Priz Sistemi


Masaüstü priz grubu; yüksek akım (Şebeke, UPS) ve düşük akım (Ethernet, Data, USB vb.) bağlantılarında daha güvenli ve daha kolay erişim sağlamanıza olanak tanır. Kablolara takılmak veya karışıklık için endişe etmenize gerek yok; sadece Donatılabilir Bürotik Priz Blokları ve masaüstü priz sistemini (E-Line SMART) kullanarak güvenle enerji gereksiniminizi karşılayın.

Donatılmış ve/veya donatılabilir bürotik priz blokları ürün grubu, standart, serbest tip veya sabitlenebilir tip (masaya sabitleme ayakları ile birlikte), masaya gömme dikdörtgen (bas aç- bas kapa) şeklinde veya silindirik tipte (bas aç - bas kapa) olmak üzere altı farklı yapıda ve içerikte üretilebilmektedir.

İhtiyacınız olan şebeke, UPS ve data (Alçak akım) modüllerini dilerseniz hazır sunulan farklı kombinasyonlar arasından seçebilir veya kendi ihtiyacınıza göre donatabilirsiniz. Kullanım alanınıza uygun olarak beyaz, eloksal ve siyah olmak üzere standart üç farklı renkte üretilmektedir.
 





E-Line Mini: IP66 ve IP40 Koruma Sınıfına Sahip Priz Kutuları


Yaşam alanınıza değer katan, şık ve pop-up kapakları ile yumuşak açılıp kapanma yapan priz kutuları; ister masaüstü priz sistemleri olarak isterseniz de her türlü zemin (şap altı veya yükseltilmiş döşeme) üzerine monte edilebilirsiniz. IP40 ve IP66 koruma sınıfında, 3 veya 6 modül seçenekli E-Line Mini Priz Kutusu çeşitleri ile enerji ihtiyacınızı güvenle karşılamaktadır.
 

 


E-Line WSB: Duvar Tipi Modüler Priz Kutuları


4 Modülden 16 Modüle kadar kapasite seçeneği bulunan WSB Duvar Tipi Modüler Priz Kutuları modüler ve geçmeli yapıdaki priz ve MCB/RCD kasaları ile her türlü duvar üzerinde zengin kullanım seçeneği sunar. MCB/RCD için kasa üzerindeki şeffaf müdahale kapağı ile her an kontrol edilebilme özelliği ve kullanım avantajı sağlamaktadır.
 

 


E-LINE MULTIBOX: Kombinasyon Kutusu ve Sigorta Kutuları


Özel modüler yapıda CEE standardı endüstriyel tip priz montajına uygun, Priz Kombinasyon Kutusu & Sigorta (Dağıtım) Kutusu

Fabrika, şantiye, atölye ve çalışma ortamlarında sıva altı veya sıva üstü kullanım imkanı sağlayan E-Line Multibox serisi donatılmış priz kombinasyonu ile sigorta ve dağıtım amaçlı elektrik tesisat kutuları.


Priz Kombinasyon Kutusu olarak;


► Boş (16 farklı seçenek)

► Priz Montajlı (kablolama ve şalt malzeme hariç, 12 farklı seçenek)

► Tam montajlı (kablolama ve şalt malzemeleri dahil 19 farklı seçenek)

► Emniyet şarterli giriş modülü dahil tam montajlı 19 farklı seçenek) şeklinde üretilmektedir.

Ayrıca ihtiyaç ve talebe bağlı olarak istenilen farklı seçeneklerde de üretimi mümkündür. Farklı modül seçenekleri sayesinde ihtiyacınız olan kombinasyonu sizlere sunmaktadır.


Sigorta Dağıtım Kutusu;


Boş kutu şeklinde üretilmekte olup, sigorta ve klemens modüllerinde DIN Ray ile nötr (N) ve toprak (PE) baraları standart olarak verilmektedir.

Kablo çıkışları için, beş (5) farklı alt kapak mevcut olup, talebe ve ihtiyaca göre istenilen tipte seçilebilmektedir.

Dilerseniz "Multibox Taşıma Arabası" sayesinde tek bir yere bağlı kalmadan şantiye veya çalışma alanlarınızda istediğiniz yerden güvenle akım alabilirsiniz.
 

Daha fazla detaylı bilgi için EAE Elektrik İç Tesisat Çözümlerini ziyaret edebelirsiniz.

Kaynak:


 



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar