elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

TÜBİTAK Uzay Teknololojileri Araştırma Enstitüsü 41 Personel Alacak

TÜBİTAK, uzay teknolojileri alanında araştırma yapmak ve teknoloji geliştirme - uygulama için görev alacak 41 yeni personeli kendi bünyesinde istihdam edecek. Başvuru süreciyle ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.



A- A+
27.05.2016 tarihli yazı 14869 kez okunmuştur.
Türkiye’nin uzay ve havacılık teknolojileri konusunda gelişimini sağlamak amacıyla kurulan Tubitak Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü bünyesinde 41 yeni personel istihdam edilecek. 41 personelden 37’si ARGE 4’ü teknisyen olarak işe alınacak. Başvuruların en geç 06 Haziran 2016 Pazartesi günü saat 17:00’a kadar yapılması gerekiyor. Adaylarda aranacak özellikler ise;

► Üniversitelerin 4 yıllık temel bilimler veya bilgisayar, makine, elektrik ve elektronikuçak mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak
► Lisans mezuniyet not ortalamasının 4’lük sistemde en az 2,5 olması  (Teknisyenler için 2,80)
► KPDS, UDS, YDS sınavlarının herhangi birinden en az 70 almış olmak
► Askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak (erkek adaylar için)
► Uydu elektronik üretim ve mekanik entegrasyon bölümü için 35 yaşını aşmamış olmak

Adaylarda aranan nitelikler ve başvuru süreciyle ilgili ayrıntılı bilgi için TÜBİTAK'ın dökümanını buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Tübitak Hakkında

Toplumumuzun yaşam kalitesinin artmasına ve ülkemizin sürdürülebilir gelişmesine hizmet eden, bilim ve teknoloji alanlarında yenilikçi, yönlendirici, katılımcı ve paylaşımcı bir kurum olma vizyonunu benimseyen TÜBİTAK, akademik ve endüstriyel araştırma geliştirme çalışmalarını ve yenilikleri desteklemek, ulusal öncelikler doğrultusunda Araştırma-Teknoloji-Geliştirme çalışması yürüten Ar-Ge enstitülerini işletme işlevlerinin yanı sıra, ülkemizin Bilim ve Teknoloji politikalarını belirlemekte ve toplumun her kesiminde bu farkındalığı artırmak üzere kitaplar ve dergiler yayınlamaktadır. Bilim insanlarının yurt içi ve yurt dışı akademik faaliyetleri burs ve ödüller ile desteklenmekte, özendirilmekte, üniversitelerimizin, kamu kurumlarımızın ve sanayimizin projeleri fonlanarak, ülkemizin rekabet gücünün artırılması hedeflenmektedir.
 

Kaynak:

TUBİTAK


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.