elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Elektrik Kaçak Akım Korumalı Otomatik Sigortalar Avantajlı Koruma Sağlıyor

Sunduğu yüksek performanslı ürünlerle firma ve kullanıcıların ilk tercihi olan Sigma Elektrik, aşırı akım ve kaçak akım hataları için üretilen çeşitli koruma elemanlarını tek ünitede birleştirdiği kaçak akım korumalı otomatik sigortaları ile karlı bir çözüm sunuyor. Kaçak akım korumalı otomatik sigortalar panolarda az yer kaplayan boyutları, montaj süresi ve kablo kullanımını azaltan yapısıyla avantajlı bir koruma sağlıyor.



A- A+
02.06.2023 tarihli yazı 3138 kez okunmuştur.
Tesisatları koruyan, verimli ve güvenli elektrik kullanımı için 30 yıldır ürettiği cihazlarla sektörüne öncülük eden Sigma Elektrik, ürettiği kaçak akım korumalı otomatik sigortalar ile iki ayrı koruma cihazına ihtiyacı ortadan kaldırarak avantajlı koruma fırsatı sunuyor. Otomatik sigorta ve kaçak akım koruma şalterlerinin ayrı ayrı kullanılmasının önüne geçen ürün daha az yer kaplayan yapısıyla panolarda kullanım alanı verimliliği sağlarken, sunduğu bağlantı kolaylığı ile de montaj süresini azaltıyor.



Hem Güvenli Hem Avantajlı

Elektriğin her alanda gün geçtikçe daha fazla kullanıldığı günümüzde Sigma Elektrik, ürettiği ürünlerle panocuların, elektrikçilerin ve son kullanıcıların işlerini kolaylaştırıyor. Panolarda yer tasarrufu sağlamanın yanı sıra ürün karmaşıklığının da önüne geçmeyi sağlayan Sigma Elektrik, diğer yandan da iş gücü ve zaman kaybının da önüne geçiyor.30mA ve 300mA koruma seçenekleri bulunan ürün, 6kA kesme kapasitesi ile aşırı akım ve kaçak akım gibi elektrik sistemlerinin korunması gereken 2 tehlikeli duruma karşı güvenli ve avantajlı çözümleri de beraberinde getiriyor. Sigma kaçak akım korumalı otomatik sigortalar sunduğu avantajlarla tüm kullanıcıların işlerini kolaylaştırıyor.





Kaynak:



                   
 


 


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.