elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Siemens Türkiye Yeni Ürünü Reyrolle 5’i Sektörle Buluşturdu

Dijitalleşme yönünde başarılı ürün portföyü ile beğeni toplayan Siemens Türkiye, dijital dönüşümle başarıyı buluşturmaya devam ediyor. Siemens Türkiye Elektrifikasyon ve Otomasyon iş birimi, 5-15 Eylül tarihleri arasında İzmir, Ankara ve İstanbul’da gerçekleşen Dağıtım Günleri Etkinliği’nde sektör paydaşları ile bir araya gelerek yeni ürün Reyrolle 5’in lansmanını gerçekleştirdi. Reyrolle 5, tüm özellikleri ile katılımcılardan tam not aldı.



A- A+
05.10.2022 tarihli yazı 2530 kez okunmuştur.
Siemens Türkiye’nin sektör paydaşları ile bir araya geldiği ve enerji sektörünün geleceğinin konuşulduğu Dağıtım Günleri Etkinliği’nde, Aşırı Akım Rölesi, Fider Koruma Rölesi, RTU (Uzak Uç Birimleri) ve Dağıtım Otomasyon Ürünleri hakkında da bilgiler paylaşıldı. Katılımcıların beklenti ve isteklerine yönelik geliştirilen ürün portföyleri paydaş görüşlerine sunulduğu etkinlikte Siemens Türkiye ekibi, 6 gün boyunca farklı şehirlerde Reyrolle 5 ürününün lansmanını da gerçekleştirerek Dağıtım Günleri Etkinliği’ni başarıyla tamamladı. Siemens Türkiye, benzersiz çözümleriyle sektörünün gelişimi adına çalışmalara devam etmeyi hedefliyor.

 






 

Reyrolle 5 değişen ihtiyaçlara yanıt olacak


Siemens, kullanıcı dostu ürünleriyle, yüksek performans sağlayan çözümler üretmeye devam ediyor. Siemens Türkiye Elektrifikasyon ve Otomasyon iş birimi enerji sektörüyle bir araya geldiği Dağıtım Günleri Etkinliği’nde yeni ürünü Reyrolle 5’i sektör paydaşlarının beğenisine sundu. Koruma röleleri geliştirme konusundaki deneyimleriyle Siemens, güvenilir performans sağlamak için kanıtlanmış algoritmalar kullanmaya devam ediyor. Etkinlikte lansmanı gerçekleşen Reyrolle 5, tüm fonksiyon ve siber güvenlik altyapılarını bünyesinde bulundurarak müşterilerin değişen ihtiyaçlarına yanıt olmayı hedefliyor.

 
► İlginizi Çekebilir: Düşük Empedanslı Diferansiyel Bara Koruma
 
Kaynak:

 


 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.