elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

mySchneider İle Kusursuz Bir Dijital Deneyime Hazır Mısınız?

Schneider Electric, mySchneider ile tüm müşteri ve iş ortaklarına kişiselleştirilmiş bir dijital deneyim sunmaya devam ediyor. Şirketin web sitesi se.com’a dünyanın dört bir yanından bağlanan bir milyondan fazla müşteri ve iş ortağına tercihlerine göre sadeleştirilmiş ve özelleştirilmiş uçtan uca bir deneyim sunuluyor. Detaylar haberin devamında...



A- A+
08.04.2022 tarihli yazı 7839 kez okunmuştur.
Müşteriler kişiselleştirilmiş “Tek Oturum Açma” portalı sayesinde farklı iş hizmetleri ve araçlarını tek bir yerde konsolide ederek, günlük operasyonlarını kolay ve verimli hale getirerek işlerini büyütebiliyor.
 

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde lider olan Schneider Electric, se.com adresinde oturum açan müşteri ve iş ortaklarına tek bir kullanıcı adı ve şifre ile, mySchneider’a giriş yaparak bütün Schneider Electric araç ve yazılımlarına kolayca ulaşırken, tercihlerine ve iş alanlarına göre çevrimiçi deneyim yaşayacakları dijital bir platform sunuyor.
 

Bu kişiselleştirilmiş deneyimin tasarımı 2020’de başladı ve Schneider Electric’in müşteri ve iş ortaklarının aşağıdakiler sayesinde piyasada fark yaratmasına ve günlük operasyonlarını sadeleştirmesine yardımcı olan bir dizi geliştirme ve beceriler tetikledi:

Müşterilerin bilgilerini yönetebileceği bütünsel bir müşteri profiline tek bir oturum açarak erişim sağlama
► En çok kullanılan iş hizmetlerine özelleştirilmiş bir portal aracılığıyla özel erişim sağlama
► Artık tek bir yerden erişilebilen farklı iş hizmet ve araçlarını konsolide etme
► Müşterilerin ziyaret etmesi gereken platform sayısını azaltmak için, Schneider Electric’in çevrimiçi araç ve kaynaklarının yeniden düzenlenmesi
► Çevrimiçi ürün kataloğu ve gerçek zamanlı fiyat
► Kolay sipariş girişi
► Sipariş ve sevkiyat durumu ayrıntılarını takip etme

 


Müşterilerinin dijital ihtiyaç ve önceliklerini karşılayacak, 7 gün 24 saat verimli bir çevrimiçi deneyim yaşamalarını sağlayacak online platformunu ve amaçlarını, Schneider Electric Pazarlama Başkan Yardımcısı Chris Leong ve Dijital Süreçlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Peter Weckesser anlattı. Leong ve Weckesser, öncelikle pandemi ile tüketicilerin dijital ürün ve servislere taleplerinin hızla evrildiğinin altını çizdi.

Tüm bu adımlar sayesinde, müşterilerin dijitalleşme ve verimlilik konusundaki ihtiyaçları karşılanıp daha fazla dijital katılımlarına olanak sağlanarak, önemli bir başarı yakalayan Schneider Electric ayrıca, müşterilerinin dijital deneyimlerini hızlandırmak için yeni yöntemler geliştirmek amacıyla belirlediği üç hedefi de açıkladı. Schneider Electric e-ticarete odaklanmak, dijital altyapısının kapsamını iletişim iş ortaklarını ve son kullanıcıları kapsayacak şekilde genişletmek ve müşterilerini, ihtiyaçlarını dijital araçlarla bizzat karşılamaları konusunda teşvik etmek olarak belirlediği üç kritik hedefe giden yolda tanıttıkları “Kişiselleştirilmiş Dijital Deneyim”in dijital altyapının en önemli bileşeni olduğunu vurguladı.
 

Dijital dönüşümün Schneider Electric’in önceliği olduğunu belirten Leong ve Weckesser, “Müşterilerimize mümkün olan en iyi ve verimli dijital araçları sunma konusunda da Schneider Electric bünyesindeki Schneider Electric Dijital, Global Pazarlama, Operasyon birimlerinin ortak çalışma kültürü ve adanmışlıkları kaçınılmaz rol oynayacak.” şeklinde konuştu.

Müşteriler mySchneider sayesinde kullanıcıya özel kontrol panellerine erişebiliyor ve yeni ürün, yazılım sürümü, web semineri, yayımlanan teknik makale ve teknik dokümantasyon güncellemeleri takip edebiliyor. Ek olarak, proje tasarım ve danışman iş ortaklarının yararlanabileceği çeşitli hesaplama araçları, referans dizaynlar, güncel şartnameler ve elektrik tesisat rehberleri mySchneider platformunda mevcut. Distribütörler ise iş fırsatları, ürün bilgileri, fiyat teklifleri, siparişler, sipariş takibi, finansal raporlar, eğitim ve iş ortaklığı programlarından faydalanabiliyor. Varlıklar, sözleşmeler, yaşam döngüleri ve planlanan servislerin görselleştirilmesi sayesinde tesis müdürleri tesislerine dair optimum bir görünüm elde edebiliyor. Kullanıcıya özel ana sayfada ise, profillerine göre araç ve kaynaklardan ürün ve uygulamalara ve ek hizmetlere kadar günlük olarak ihtiyaç duydukları içerikler öne çıkarılıyor.

Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.