elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Genç Türkiye Zirvesi Başvurularınızı Bekliyor

Türkiye’nin “En Dinamik Gençlik Projesi” | “Girişimci Genç, Güçlü Türkiye” sloganıyla bu sene üçüncüsü düzenlenecek GENÇ TÜRKİYE ZİRVESİ başvurularını almaya devam ediyor! Son Tarih: 1 Mart!



A- A+
20.01.2015 tarihli yazı 7173 kez okunmuştur.

Geçmiş Dönemlerde Genç Türkiye Zirvesi


Genç Türkiye Zirvesi, 2013 yılında “Lider Ülke, Genç Türkiye” vizyonu ile başlaydı. “İnovatif Düşün, Geleceği Yönet” ana teması ile 2014 yılında ikinci kez gerçekleştirilen Zirve’nin; açılış töreninde Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ve İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan görüşlerini konuklar ile paylaştı. Ayrıca Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, IBM Türk Genel Müdürü Isabel Gomez Cagigas, Arçelik Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar ve İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı başta olmak üzere bir çok üst düzey yönetici, ulaşım teknolojileri, inovasyon, ekonomi, stratejik sektörler ve kentsel dönüşüm üzerine görüşlerini sundu.


 

Yeni Dönem Genç Türkiye Zirvesi’nde Sizleri Neler Bekliyor?


Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Genç Türkiye Zirvesi, Yıldız Teknik Üniversitesi öncülüğünde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı birikimi ve işbirliği ile gerçekleştirilecek. Zirve’de;

►Girişimcilik Politikaları ve Yeni Türkiye,
►21. Yüzyıl Eğitim Stratejileri ve Üreten Türkiye,
►Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Yeşil Türkiye,
►Girişimcilik Sohbetleri: Hayallerin Ötesindeki Girişimler,
►Kadın Girişimci ve Mutlu Türkiye
►Uluslararası Girişimcilik ve Büyük Türkiye oturumları ile Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl hedeflerine ulaşması adına etkin bir platform oluşturulması hedeflenilmektedir.
 

Başvurular devam ediyor!


İnfoloji tarafından düzenlenen Genç Türkiye Zirvesi için onbinlerce başvuru arasından 3.000 stratejik vizyon sahibi genç seçilecektir. Panellerin, konferansların ve kültürel gezilerin yer aldığı Zirve’nin son başvuru tarihi: 1 Mart 2015!


Kaynak:

►Yıldız Teknik Üniversitesi

Gizem Yağmur Kılıç Gizem Yağmur Kılıç Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.