elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Endüstriyel Tip Konnektörlerde Heavycon Modüler Serisi

Phoenix Contact Heavycon serisi endüstriyel tip konnektörleri, şimdiye kadar benzersiz konfigürasyon ve seçenek çeşitleri sunan muhafaza, montaj tabanı ve iç kontaklara sahiptir. Yeni geliştirilmiş ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabileceğiniz modüler yapısıyla, ilgili konnektör grubunda ürün çeşitliliği ve çözümleri bu alanda öne çıkmaktadır.



A- A+
27.09.2018 tarihli yazı 9362 kez okunmuştur.
Yenilikçi ‘geçmeli tek parça çerçevemiz’, konnektörünüzü bağlamayı çok daha kolay ve daha hızlı hale getirir. Çerçeve, HEAVYCON STANDARD, EVO ve ADVANCE serilerindeki tüm muhafazalara uyar. Modüller ve çerçeveler DIN standardı ile uyumludur. Çerçevemizin ek bir avantajı, konnektör tabanındaki modülleri kolaylıkla takıp çıkarabilmeniz ve hatta panelde iken değiştirebilmenizdir.



 


Yeni ürün yelpazesi, sinyal, güç, veri iletimi (RJ45 ve Gigabit veri iletimi için) ve pnömatik uygulamalar için 50'den fazla kontak ara parçaları sunmaktadır. İlgili kontaklarda "Push-In" hızlı bağlantı teknolojisinin yanı sıra vidalı, yaylı, krimp ve izolasyon kaydırmalı bağlantı (IDC) çeşitleri bulunmaktadır. Piyasada sadece Phoenix Contact’ta bulunan Push-in bağlantı teknolojisine sahip iç kontaklar sayesinde el aleti olmadan tek damarlı veya yüksüklü kabloyu doğrudan pin/sokete bağlayıp saniyeler içinde montajı gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede zaman ve işçilik maliyetlerinden önemli derecede tasarruf sağlayabilirsiniz. Finger proof özelliği sayesinde çarpılma riski yoktur ve güvenlidir. Tüm muhafaza çeşitlerine uyumlu Push-in hızlı bağlantı teknolojisine sahip kontaklarımızla ihtiyaçlarınıza cevap verebiliriz.



 

Neden Heavycon Modüler serisi?


Esnek Konfigürasyon Olanağı: Heavycon Modüler serisinde kullanabileceğiniz 50’den fazla sinyal, veri, güç ve hatta pnömatik uygulamalar için kullanabileceğiniz modülleri, tek bir çerçevede esnek bir şekilde konfigüre edip ihtiyacınız olan kontak yapısına erişebilirsiniz.



Modül Taşıyıcı Çerçeve: Geçmeli çerçeve ile kurulum kolay ve hızlı bir şekilde yapılır. Modülleri sadece çerçeveye takarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Çerçevedeki tutma yayı, modülleri tam olarak yerine sabitleyecek ve hizalayacaktır. Bu işlem için ek bir el aleti veya parça gerekmez.



%40 oranında Zaman Tasarrufu: Daha önce bahsettiğimiz gibi Push-in bağlantı teknolojisine sahip kontaklar, basit ve hızlı kurulum sağlar. Kabloyu doğrudan pine yerleştirip montajı tamamlayın. Güvenli veri iletiminde patch kablolar için RJ45 veri modülleri ve hızlı bağlantı olanağı sağlayan QUICKCON teknolojimize sahip RJ endüstriyel geçmeli konnektörlerimiz bulunmaktadır. SC ve LC kontaklara sahip önceden monte edilmiş fiber optik kablolar, uyumlu fiber optik swithc’lere bağlanabilir.



Uyumluluk: HEAVYCON Modüler serisi, HEAVYCON Complete ailesinin bir parçasıdır ve tüm HEAVYCON sınıfındaki muhafazaları ile uyumludur. Advance, EVO ve Standard olmak üzere tüm serilerde, sağlam ve güvenilir muhafazalarla ihtiyaçlarınız için her zaman doğru bağlantıyı yaratabilirsiniz. Her üç seride de, uygulamanız için plastik veya metal seçenekleri bulabilirsiniz.

Evrensel kullanım: Sadece tek bir B24 muhafazasında 6 adet modüle kadar kullanıma olanak sağlar.

Kullanım kolaylığı: Plastik profillerle yapılacak kodlama sayesinde yanlış kullanımı önlemek amacıyla koruma opsiyonu ekleyebilirsiniz.


Daha fazla bilgi için aşağıdaki videoyu izleyiniz.




Daha fazla bilgi için aşağıdaki videoyu izleyiniz.



Kaynak:



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar