elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

En İyi 5 Teknoloji Blogu

Onlarca belki de yüzlerce internet sitesi en son teknoloji haberlerini duyurmak, en yeni ürünleri incelemek için adeta birbirleriyle yarışıyor. Sizler için dünyanın en popüler teknoloji bloglarının arasından en iyi 5 tanesini seçtik.



A- A+
16.01.2014 tarihli yazı 16848 kez okunmuştur.

►Mashable

Mashable en popüler teknoloji bloglarından biri. "Dijital kültür, sosyal medya ve teknoloji alanında en büyük bağımsız online haber sitesi" sloganıyla yayın yapan site aylık 34 milyondan fazla ziyaretçiye, 14 milyondan fazla sosyal medya takipçisine sahip. 
 


►İlginizi Çekebilir: 2013 Yılının En İyi 5 İcadı

 
 

►ArsTechnica

Adından da anlaşılacağı gibi daha çok teknik içerikler yayınlayan ArsTechnica 1998 yılında "teknik, güncel ve eğlenceli içerikler" yayın misyonuyla kuruldu.
 


 
 

►ZDNet

Yayın hayatına ZiffNet olarak 1991 yılında başlayan site 1995 yılında ismini değiştirerek ZDNet yaptı. Sitenin takipçileri daha çok BT çalışanları ve profesyonelleri. Aylık 23 milyondan fazla ziyaretçiye sahip.
 


 

►TechCrunch

Daha çok yeni internet ürünlerini inceleyen ve son dakika teknoloji haberlerini paylaşan TechCrunch aylık 12 milyon ziyaretçiye sahip. 2 milyondan fazla sosyal medya takipçisine sahip site Start-Up projelerine özel ilgi gösteriyor.
 


 
 

►TheVerge

Yayın hayatına 2011 yılında başlayan site; teknoloji, bilim, sanat ve kültür alanlarının kesiştiği konulara yönelik içerikler yayınlıyor. TheVerge yeni çıkan ürünlerle ilgili derinlemesine incelemeler ve sektördeki son dakika haberlerine önem veriyor.
 
Mustafa Alper Balım Mustafa Alper Balım Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar