elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

VİKO’dan Yeni Modüler USB Priz

Cep telefonundan MP3 playerlara, taşınabilir elektronik cihazlar bugün hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. En önemli sorunsa tüm bu cihazların şarjının kısa sürede tükeniyor olması. Hele bir de şarj cihazınızı ya da adaptörünüzü yanınıza almadıysanız asıl sorun o zaman başlıyor. Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider ismi VİKO şimdi yeni ürünüyle bu konuya etkili bir çözüm sunuyor.



A- A+
15.06.2015 tarihli yazı 22400 kez okunmuştur.
Gün içinde büyük ihtiyaç duyduğumuz cep telefonu vb. cihazların şarj adaptörleri zaman zaman dalgınlık vb. sebeplerle unutulabiliyor. Aynı şekilde adaptörü yanımızda taşımanın zor ya da imkansız olduğu durumlar da yaşanabiliyor. VİKO işte böyle zamanlarda sadece USB bağlantı kablosunu kullanarak elektronik cihazlarınızı şarj edebileceğiniz bir yeniliğe imza atıyor.
 



 VİKO'nun modüler USB prizleri, elektronik cihazları, adaptöre ihtiyaç duymadan USB bağlantı kablosuyla şarj etmenizi olanaklı hale getiriyor.

Adaptörsüz doğrudan şarj ve modüler kullanım kolaylığı sağlayan VİKO modüler USB prizler, 5V 1A enerji çıkışının yanı sıra 2 adet de USB priz çıkışına sahip. Bu sayede, prizde aynı anda 2 ayrı cihaz şarj edilebiliyor. VİKO’nun modüler USB prizleri, evler için olduğu kadar, otel ve kafe gibi gün içinde yoğun insan trafiğinin yaşandığı alanlar için de oldukça ideal.
 


VİKO HAKKINDA

VİKO, Türkiye'nin sektöründeki en büyüğü olarak tanımlanan endüstriyel tesislerinde elektrik enerjisinin aktarılması, kullanılması ve daha kolay sunumu amacıyla çözümler üretmektedir. Üretiminin  yüzde 45'ini 72 ülkeye yaptığı ihracaat ile gerçekleştirerek, Türkiye’yi dünya pazarlarında başarıyla temsil etmektedir. Yıllık 100 milyon adet anahtar ve priz üretim kapasitesi bulunan VİKO, müşteri beklentilerini öngören çözümler üretmek ve çok sayıda yenilikçi ürünü piyasaya sunmak için; ARGE, inovasyon, tasarım ve yeni yatırım çalışmalarını hızla sürdürmektedir.

Sektöründe Turquality kapsamına alınan ilk kuruluş olup, tanınmış marka statüsüne sahiptir. 
Ürün kalitesi, müşteri beklentilerine verdiği değer ve sektörde hep ilki yapma heyecanı ile projeler geliştiren VİKO, TÜSİAD KalDer Ulusal Kalite Ödülü başta olmak üzere hem ulusal hem de uluslararası alanda pek çok ödülün de sahibidir. "Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" içerisinde yer almakta  ve sektörünün Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı ilk AR-GE Merkezidir. Ayrıca  ISO 9001 Kalite Yönetim, ISO 14001 Çevre Yönetim, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemlerine sahiptir.

Kaynak:

►