elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Siemens Türkiye’den iş süreçlerini hızlandıracak mobil uygulama:
Digipartner

Siemens Türkiye, partnerlerinin satış ve pazarlama süreçleri için ihtiyaç duyduğu tüm gereksinimleri tek bir platformda topladığı Digipartner uygulaması ile yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Siemens’in partnerleri için Kasım ayında kullanıma sunacağı yeni mobil uygulaması Digipartner ile iş yönetim süreçlerinin tamamı kesintisiz biçimde dijital ortamda takip edilebilecek. Stok arama/paylaşma ve sipariş takibi kontrolüne de olanak verecek olan uygulama ile zamanın yönetimi artık daha kolaylaşacak.



A- A+
15.10.2018 tarihli yazı 7561 kez okunmuştur.
Teknolojiye olan tutkusu ve köklü birikimi ile elektrifikasyon, otomasyon ve dijitalizasyon alanlarında öncü olarak ülkemize değer katan Siemens Türkiye, değişen pazar koşulları ve dijital dönüşüm konularında partnerleriyle birlikte hareket ediyor. Bu iş birliklerini modern çağın gereksinimlerine cevap verecek şekilde düzenleyen Siemens Türkiye, Digipartner mobil uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Digipartner uygulaması sayesinde, Siemens Türkiye’nin partnerlerle olan iş süreçlerinin tamamı dijital bir sistemden yönetilebilecek.
 

Tüm iş süreçlerini kesintisiz izleme

Partnerlerle iletişim ağını çift yönlü geliştirecek olan Digipartner, yeni ve yalın satış süreçleri sayesinde zaman kullanımını efektif hale getirmekle kalmayacak; güncel stok takibi ve paylaşımı, etkin sipariş takibi, ihtiyaca uygun özelleştirilmiş eğitimler, aktif satış kampanyaları ve teknik ürün videoları ile partnerlerin kendi finansal performanlarını izlemeye olanak sağlayacak.

 
 

Süreçler dijitalleşiyor

Şirketlerin uçtan uca tüm iş süreçlerinin dijitalleştirmesini zorunluluk olarak gören Siemens Türkiye’nin Digipartner uygulaması ile 7/24 Siemens uzman personellerine ulaşarak kesintisiz olarak fikir alışverişinde bulunmak mümkün olacak. Hız, yalınlık ve güvenilirliği ön plana alan Digipartner, iOS ve Android entegrasyonu sayesinde her marka ve model akıllı telefon ve tablette kullanılabilecek.

Siemens Türkiye hakkında:

1847 yılında Werner von Siemens tarafından Almanya’da temelleri atılan Siemens, Türkiye’de 162 yıldır faaliyet göstermektedir. Siemens Türkiye, teknolojiye olan tutkusu ve köklü birikimiyle; enerji, altyapı, elektrifikasyon, otomasyon, dijitalizasyon ve sağlık sektörlerine öncülük eden çalışmalara imza atmaktadır. 3 binden fazla çalışanı bulunan Siemens Türkiye, dolaylı olarak ise 40 bin kişiye istihdam sağlamaktadır. Siemens Türkiye’de kadın çalışan oranı %24,5'dir. Siemens Türkiye, ülke ekonomisine, doğrudan, dolaylı ve teşvik edilen olmak üzere yılda 3,2 milyar TL tutarında katkı sağlamaktadır. (PriceWaterhouse Coopers 2016 Raporu)
 

Merkezi İstanbul Kartal’da bulunan Siemens Türkiye, Ankara, İzmir, Adana ve Bursa’daki ofisleri, Gebze’deki Entegre Üretim Tesisleri ve Ankara ODTÜ’de yer alan Teknokent ofisleri ile hizmet vermektedir.
 
Siemens hakkında:

Siemens AG (Berlin ve Münih), 171 yıldır mühendislikte mükemmellik, inovasyon, kalite ve güvenilirlik yönleriyle öne çıkan uluslararası bir teknoloji şirketidir. Dünya çapında faaliyet gösteren şirket, elektrifikasyon, otomasyon ve dijitalizasyon alanlarına odaklanmaktadır. Enerji ve kaynakları verimli kullanan teknolojileri ile dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Siemens, verimli enerji üretimi ve enerji iletimi çözümleri tedarikinde lider konumda bulunmaktadır. Siemens ayrıca altyapı çözümleriyle endüstri için otomasyon, sürücü ve yazılım çözümlerinde öncülük etmektedir.
 

Şirket, bunun yanında önemli tıbbi görüntüleme sistemleri (bilgisayarlı tomografi, manyetik rezonans vb.) tedarikçilerindendir ve laboratuvar diagnostiği ile birlikte klinik IT alanlarında da lider konumdadır. 
30 Eylül 2017 tarihinde sona eren 2017 mali yılında şirketin elde ettiği toplam cirosu 83 milyar Euro, net kârı ise 6,2 milyar Euro’dur. Eylül 2017 sonu itibariyle Siemens'in dünya genelindeki toplam çalışan sayısı yaklaşık 372 bindir. Ayrıntılı bilgi için www.siemens.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Kaynak: