elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Mobil Termal Transfer Yazıcı Sistemi ile Konforu Yaşayın |
Phoenix Contact

Etkin bir bakım konsepti için gerekli ön koşullardan biri de iş ekipmanlarının eksiksiz ve kalıcı bir şekilde etiketlenmesidir. Phoenix Contact’ın etiketleme cihazları size, sahada dilediğiniz yerde kolayca etiketleme imkanı sunmaktadır. Phoenix Contact’ın etiketleme cihazlarıyla ilgili detaylar yazımızın devamında…



A- A+
10.07.2017 tarihli yazı 7712 kez okunmuştur.
Verimlilik için düzen ve anlaşılırlık gerekir. Endüstriyel işletmelerde tüm komponent cihaz ve sistemlerin açık ve kapsamlı bir şekilde etiketlenmesi giderek artan bir uygulama haline gelmektedir.
 

Eksiksiz bir şekilde gerçekleştirilen etiketleme sayesinde, istenilen standardı yakalamak zor değil

Etiketleme standardı kurmak ve devam ettirmek oldukça maliyetlidir. Özellikle merkezden uzak imalat tesisleri söz konusu olduğunda, etiketleme konusunda esnek modellere olan ihtiyaç artmaktadır. Phoenix Contact, etiketleme cihazlarına; yenilikçi ve esnek çözümlerle yaklaşmıştır.

Taviz vermeden, mobil çözüm mümkün


THERMOMARK PRIME termal transfer baskı cihazı, mobil çözümler sunmak üzere geliştirilmiştir. Planlama ve etiketleme yazılımı Clip Project ile uyumlu olup, sabit işletmede kapsamlı projelendirme ve üretim için kullanılabilir. Bunun yanı sıra yeniden şarj edilebilen bataryalarla donatılmış olup böylece etiketlerin gerektiğinde montaj lokasyonunda üretilmesine de olanak verir.
 

THERMOMARK PRİME Termal Transfer Yazıcının Avantajları


Entegre yazılım: Dokunmatik ekran ve entegre etiketleme yazılımı sayesinde kolay data girişi
► Entegre besleme: Enerji yönetimi ve değiştirilebilir, şarj edilebilir yüksek performanslı pil
► Çok yönlü kullanım: Malzeme portföyü endüstriyel markalamada birçok uygulama için sayısız üründen oluşur.

 
Cihazın kullanımı oldukça açık ve anlaşılırdır. Dokunmatik ekranı sayesinde veriler hızlı ve kolay bir şekilde girilebilir. Otomatik malzeme tanıma özelliği, doğru etiketin seçilmesini hızlandırır ve hatalı yazdırma işlemini önler. Cihaz, tabaka formatında 600 farklı malzeme çeşidine baskı yapabilmekte ve böylelikle her türlü uygulama için doğru çözümü sunabilmektedir.

THERMOMARK PRIME aksesuarları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. 



THERMOFOX ile Daha Kolay Etiketleme


Elde taşınabilen THERMOFOX yazıcı ile işlerinizi çok daha verimli bir şekilde yapabilirsiniz. Veriler, yazıcının kullanışlı kumanda panelinden kolayca girilir. Batarya ile çalışan bu kullanışlı cihaz, klemens, kablo ve cihaz uygulamaları için şerit etiketler ve daralan makaronlar üzerine baskı yapar. Kartuşlar, etiketleme malzemesi ve uygun ribbon bir arada bulundurur.
Cihaz 24 mm'ye varan genişlikte çeşitli etiketler üzerine baskı yapabilmektedir. Ayrıca 9.5 mm'ye varan çapta iletkenler için 2:1 ve 3:1 daralma oranına sahip daralan makaronlar da basabilmektedir. 

Phoenix Contact’ın THERMOFOX el tipi yazıcısı; kolay kullanımı, Türkçe menüsü, bilgisayar ve Android cihazlara bağlantı olanakları ve benzerlerine göre ortalama %25 daha uzun malzeme kartuşları ile ön plana çıkıyor.
 

 



THERMOFOX El Tipi Endüstriyel Etiket Yazıcısının Özellikleri


► Klemens etiketleme
► Daralan makaron ile kablo etiketleme
► Çeşitli renklerde yapışkanlı etiketler ile kablo ve ekipman etiketleme 20 adede kadar dosya saklama kapasitesi

THERMOFOX ile barkodlar oluşturabilir, semboller yazdırabilir ve sıralı etiketler yaratabilirsiniz. Hafif, sağlam ve becerikli THERMOFOX el tipi yazıcı, tamamen portatif oluşu ile sahada kullanıma uygundur. Klemens etiketleri, daralan makaronlar, kılıf ile takılan etiketler, kendinden lamineli yapışkanlı kablo etiketleri ve cihaz etiketleme için çeşitli renk ve özelliklerde yapışkanlı etiketler içeren kartuşlar kolayca değiştirilebilir.
 


 

THERMOFOX aksesuarları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

 

Kolay Veri Girişi


Sık kullanılan karakterler ve sembollerin bulunduğu klavye ve diğer pek çok karakteri ve 300’den fazla sembolü içeren Türkçe menüleri sayesinde cihazın kullanımı kolaydır. Ayrıca, yazıcı, 20 dosya saklama kapasitesine sahiptir ve 8 farklı tipte barkod oluşturabilir. 
 

Zengin Etiket Çeşitliliği


THERMOFOX, genişlikleri 24 mm’ye varan çok çeşitli yapışkanlı ve yapışkansız malzemeler üzerine baskı yapabilmektedir. Daralan makaronlar ve şerit klemens etiketleri üzerine de basabilir.
 

Her Zaman Sizinle


Yazıcı yanızdayken elleriniz boşta kalsın: Cihaz; taşıma çantası, omuz askılı taşıma çantası ya da bel klipsi kullanılarak kolayca taşınabilir.


Farklı Besleme Seçenekleri


THERMOFOX; 6 adet AA kalem pil ya da şarj edilebilir bataryasıyla şebekeye bağlı olmaksızın saatlerce çalışabilir. Şebeke mevcut ise, dünya çapında kullanım için değiştirilebilir dört farklı fişle birlikte gelen adaptörü kullanılarak şebekeden de beslenebilir.


Tüm Yazıcılar için Tek Bir Yazılım 


Tüm yazıcılar için tek bir yazılım CLIP PROJECT markalama yazılımı tüm Phoenix Contact yazıcıları ile uyumlu Türkçe bir yazılımdır. İstenirse baskı verileri CLIP PROJECT’te hazırlanıp USB bağlantısı üzerinden THERMOFOX yazıcıya gönderilebilir. Bu sayede zaman alan elle veri girme işlemine gerek kalmaz.


Sahada Tasarım Rahatlığı


Android telefon ve tabletlerde “Phoenix Contact Marking System” uygulamasını kullanarak etiket tasarlamak ve USB bağlantısı üzerinden cihaza göndermek mümkündür.


 

Uluslararası Standartlara Uygunluk


Phoenix Contact'ın ürünleri; RDS PP, IEC ve ISO gibi uluslararası normlara uyumlu olması sayesinde dünya çapında kullanım için gerekli şartları sağlamaktadır. 




Kaynak:

Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar