elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Mekatronik ve İnovasyon Günleri
(MİG)

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Mekatronik Mühendisliği Kulübü öncülüğünde Marmara Üniversitesi Mimar ve Mühendisler Kulübünün de katkılarıyla bu sene ilki düzenlenecek olan “Mekatronik ve İnovasyon Günleri” (MİG) robot ve bilimsel proje etkinliği T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanının katılımıyla 28-29-30 Nisan 2016 tarihinde Göztepe Yerleşkesinde gerçekleşecek.



A- A+
26.03.2016 tarihli yazı 7852 kez okunmuştur.
Etkinlik, Kariyer Günleri ve bilimsel proje yarışmaları olmak üzere iki bölümde gerçekleşecektir.

Etkinliğin yarışma bölümü 10 kategoriden oluşup bunlardan Türkiye'de ilk kez uygulanan Lisans Bitirme Tezi ve Festo Görev Tamamlama Proje Kategorisi ile kendini belli eden benzersiz bir etkinliğe dönüşüyor.

Etkinliğin Kariyer Günleri kısmı Kuka Robotiks, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş., Turkcell Geleceği Yazanlar ve alanında önemli on iki kurumu ağırlayacaktır. Ayrıca Microsoft ekibi internet of things çalışmalarıyla aramızda olacak.


MİG ekibi, Türkiye genelinde mühendislik ve teknolojik alanlarda eğitim alan öğrencilerin ve ilgili kişilerin projelerini aynı platformda yarıştırma imkanını en iyi şekilde sunmak için çalışıyor.


Etkinlik, Bomec Robot Teknolojileri, Üsküdar Belediyesi, Kadıköy Belediyesi, Ses3000, Argetürk, Metropolsoft, Egerate Elektronik Mühendislik ve Tic. Ltd. Şti. gibi önemli kurumların sponsorluğunda gerçekleşecek olup MİG hakkında daha fazlası için resmi internet sitesi mig.etkinlik.marmara.edu.tr 'yi ziyaret edebilirsiniz.

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.