elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Kartını Seç Tarafını Belli Et |
Elektronik Kart Savaşları 1. Bölüm

Halihazırda bir projeniz var fakat kullanacağınız araçlar hakkında sorularınız mı var? Performans dengenizi ayarlayamıyor musunuz? Size yardımcı olacak bir teknoloji doktoruna ihtiyacınız varsa, reçeteniz yazımızda.



A- A+
12.05.2014 tarihli yazı 12340 kez okunmuştur.
Raspberry Pi ve Beaglebone Black hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz? İhtiyaç anında hangi cihazı kullanmak işinize gelirdi? Linux tabanlı bu iki devre  kartı için bu tarz soruları çoğaltmak mümkün. Devre kartları söz konusu olunca bir çok tartışma ve fikir ayrılığı söz konusu olabiliyor, evet.
 

 
► İlginizi Çekebilir: Raspberry Pi Telefona Dönüştü

 
Bu rehberimizde kullanacağınız cihazların özelliklerini karşılaştırmanızı; cihaz performanslarını, enerji tüketimlerini ve dört popüler linux tabanlı devre kartının gelişim aşamalarını değerlendirebileceksiniz. Sonrasında seçim yapmak size kalmış.
 
► İlginizi Çekebilir: Karşısınızda Black Beaglebone
 
Rehberimizde bulun dört popüler devre kartımız şöyle:

► Arduino Yun 

 Beaglebone Black 

► Intel Galileo 

 Raspberry Pi 

Bu rehberde karşılaştırmalar  cihazların proje yapımcıları tarafından kullanımı, elektronik proje tasarımı için barındırdıkları potansiyelleri ve  cihazların gelecekteki durumlarını göz önüne alınarak hazırlandı. Bütün bu cihazlar Linux ile çalışıyor. Devre kartlarının hepsi sensörler, cihazlar  ve diğer donanımların eklenebilmesi için gayet işlevsel.  Devam edecek olursak, rehberimizde doğru seçim yapmanızı sağlayacak bir çok detaylı donanım farklılığı ve kapasite karşılaştırması bulacaksınız.
 
 

 
Tablomuz aracılığı ile hızlıca karşılaştırmanızı yapabilir ve kendinize en uygun cihazı seçebilirsiniz. Daha detaylı bir karşılaştırma için yazımızın devamına bakmanızı tavsiye ederiz.

Kaynak:

►learn.adafruit.com


 
Hakan Çolakoğlu Hakan Çolakoğlu Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar