elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

YAZARIN TÜM MAKALELERİ Ozan Orkun

Mersin Akkuyu Nükleer Santrali İş Başvurusu

Mersin Akkuyu Nükleer Santrali İş Başvurusu 3 Bin Dolar maaş verileceği haberi ile sadece 2 günde binden fazla başvuru yapılan Akkuyu Nükleer Santrali gerçekten işe alım gerçekleştiriyor mu? Akkuyu Nükleer Santrali için iş başvurusu nereden yapılabilir? Detaylar haberimizin devamında.

devam >>
Karşınızda Yeni Arduino | Arduino Yún

Karşınızda Yeni Arduino | Arduino Yún Basit Arduino uygulamalarından sıkıldınız mı ? USB kablo ile program atmak sıkıcı mı geliyor ? Wi-Fi ve Linux içeren bir Arduino hayal edin... Yeni nesil Arduino Yún ile hem standart giriş çıkış işlemleri hem Linux işletim sisteminin özelliklerinden yarar...

devam >>
Dünyaca Ünlü Eğitimcilerden Ücretsiz Online Eğitim Fırsatı

Dünyaca Ünlü Eğitimcilerden Ücretsiz Online Eğitim Fırsatı Dünyaca ünlü üniversitelerin, dünyaca ünlü eğitimcilerinden ücretsiz Türkçe ders almak ister misiniz ? Hem de ders sonunda dünya çapında geçerliliği olan bir sertifikaya sahip olabilirsiniz. Koç Üniversitesi ve Coursera işbilirliği ile dünyaca ünlü eğitim...

devam >>
Maden Kazalarında Arama-Kurtarmayı Yerli Robot Yapacak

Maden Kazalarında Arama-Kurtarmayı Yerli Robot Yapacak Dünya çağında her yıl yüzlerce kişinin canına mal olan maden kazaları, ülkemizde de yüksek oranlarda gerçekleşiyor. Bu kazalarda ölümlerin çoğu enkaz altına zamanında ulaşılamamasından kaynaklanıyor. Göçüklere anında müdahale için TÜBİTAK ve TKİ işbirliği...

devam >>
IBM'in İnsan Beynini Örnek Alan Bilgisayarı Nasıl Çalışıyor ?

IBM'in İnsan Beynini Örnek Alan Bilgisayarı Nasıl Çalışıyor ? IBM'in insan beyni gibi çalışan işlemcisi, işlemcinin mimari özellikleri, bu işlemci için geliştirilen programlama dili ve IBM'in insansı işlemci ile çalışan robotları haberimizin devamında.

devam >>
16 Yaşındaki Türk Mucit Muzdan Biyoplastik Üretti

16 Yaşındaki Türk Mucit Muzdan Biyoplastik Üretti İstanbulda yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Elif Bilgin, geliştirdiği plastik ile 50 Bin Dolar ödül kazandı. Google Bilim Şenliklerinde Global 15 Finalist arasına giren Elif'in projesine ait detaylar haberimizin devamında.

devam >>
Yerli Elektrikli Araçta 10 Proje İkinci Aşamaya Geçti

Yerli Elektrikli Araçta 10 Proje İkinci Aşamaya Geçti TÜBİTAK tarafından yapılan çağrının ardından toplam 20 proje değerlendirildi. Değerlendirmelerin ardından 10 proje ikinci aşamaya geçmeye hak kazandı. Detaylar haberimizin devamında.

devam >>
Yeni Nesil Şeffaf Güneş Pilleri

Yeni Nesil Şeffaf Güneş Pilleri Enerji ihtiyacımızın giderek artması, mevcut enerji üretim yöntemlerinden maksimum verim almamızı gerektiriyor. UCLA'lı bir grup araştırmacı, infrared ışınları da kullanabilen çift katlı güneş paneli geliştirerek, güneş pillerinden elde edilen verimi artt...

devam >>
Muhteşem Çocuklar | 7 İnanılmaz Buluş

Muhteşem Çocuklar | 7 İnanılmaz Buluş Yaşları 13-19 arası değişen genç bilim insanları, dünyanın seyrini değiştirebilecek projelere imza atıyor. Dünyanın kötü gidişatına, kaybolan doğaya uygun projeler geliştiren bu çocuklar hakkındaki detaylar haberimizin devamında.

devam >>
Biyobenzetim İle Yüksek Verimli Rüzgar Türbini

Biyobenzetim İle Yüksek Verimli Rüzgar Türbini Günümüzde endüstriyel ve teknolojik tasarımların vazgeçilmezi biyobenzetim yöntemi en az uğraş ile en yüksek verim elde edilmesini sağlıyor. Bu yöntem kullanılarak tasarlanan yüksek verimli ve ucuz rüzgar türbini hakkından detaylar haberimizde.

devam >>
Toplam 53 içerik bulundu. Görüntülenen 1 - 10
1 2 3 4 5