elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

YAZARIN TÜM MAKALELERİ Ender Dönmez

İnternetin Karanlık Yüzü | Deep Web

İnternetin Karanlık Yüzü | Deep Web Günlük yaşantımızın büyük bir kısmını internet ortamında geçiriyoruz. Peki internetin ne kadarı arama motorlarına açık? Ya da internet dünyasının arka planında neler oluyor? Bu yazımızda internetin bilinmeyen yönlerini ele alacağız.

devam >>
2015 Staj Başvuruları

2015 Staj Başvuruları Yönelmek istediğimiz sektörü belirlememizi ve çalışmak istediğimiz firmalar hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayan stajlar kariyerimiz için önemli bir etkendir. Bu yazımızda bazı önemli firmaların staj başvuru zamanlarını ve kriterlerini sizin için kısac...

devam >>
Dünyanın En Küçük Ülkesi | Sealand

Dünyanın En Küçük Ülkesi | Sealand Dünyada yüzlerce ülke bulunmaktadır. Bu ülkeler arasından en küçüğünü hiç merak etmiş miydiniz? Peki bu ülke hakkında nüfus tahmininde bulunabiliyor musunuz? Bu yazımızda dünyanın en küçük ülkesi Sealand'ı daha yakından tanıyacağız.

devam >>
Dünyanın En Büyük Uçağı | Antonov 225

Dünyanın En Büyük Uçağı | Antonov 225 Geçmişten günümüzü havacılık taşımacılığı nasıl gelişti? Ağır kargoların havacılığın gelişmesine nasıl katkısı oldu? Eski dönemlerde havayolu taşımacılığı için hangi sistemler kullanıldı? Dünyanın en büyük kargo uçağının gelişimi nasıl oldu? Bu yazımızda ...

devam >>
Yük Hücresi Nedir?

Yük Hücresi Nedir? Load Cell'ler üzerlerine uygulanan basıncın ağırlık olarak kullanıcıya sunulmasını sağlar. Bu yazımızda sizler için, Tartılarda kilo ölçümü nasıl yapılır? Asansörlerde fazla ağırlık nasıl algılanır? Yüksek basınç oluşan yerlerin ağırlıkları nasıl ölçülür?...

devam >>
Neodymium Mıknatıs Nedir?

Neodymium Mıknatıs Nedir? Neodymium mıknatıs nedir? Günlük yaşamda hangi sektörlerde kullanılır? Diğer mıknatıslardan farkları nelerdir? Hangi elementlerin birleşimi ile oluşur? Bu yazımızda bu konulara cevap arayacağız.

devam >>
Arizona Uçak Çöplüğü

Arizona Uçak Çöplüğü Uçaklar kullanılamaz hale geldiğinde ne yapılır? Nasıl bir yol izlenir? Hiç uçakların bir yerlerde depolandığını düşünmüş müydünüz? Bu yazımızda Amerika ordusunun uçak çöplüğünü inceleyeceğiz.

devam >>
Quadcopter İçin En Pratik Kontrol Kartı KK2.1

Quadcopter İçin En Pratik Kontrol Kartı KK2.1 Quadcopterler nasıl kontrol edilir? Motorlar ve sensörler nasıl yönetilir? Hangi sistemler kullanılır hiç merak ettiniz mi? Şimdi quadcopter için en pratik kontrol kartını inceleyelim.

devam >>
Toplam 8 içerik bulundu. Görüntülenen 1 - 8
1