elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

YAZARIN TÜM MAKALELERİ Alican Yeksan

YILKODER, ELEX Elektrik Çevrimi, İletimi ve Dağıtımı Fuarı'na Katılıyor

YILKODER, ELEX Elektrik Çevrimi, İletimi ve Dağıtımı Fuarı'na Katılıyor Yıldırımdan Korunma ve Topraklama Derneği, Marmara Fuarcılık tarafından 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan ELEX Elektrik Çevrimi, İletimi ve Dağıtımı Fuarı'na Katılıyor.

devam >>
Sonunda Chrome da devrildi

Sonunda Chrome da devrildi Siber korsanlar, bugüne kadar güvenlik duvarıaşılamamış olan tek internet tarayıcısı Chrome'un bu unvanını tarihe gömdü.

devam >>
Piramitleri yeniden insa etmek mümkün mü

Piramitleri yeniden insa etmek mümkün mü Yaklaşık 4,500 yıl önce inşaedildiği düşünülen Büyük Piramit'in ardındaki sır hala tam olarak çözülebilmişdeğil.Uzmanlar,dev vinçler, helikopterler, traktörler, kamyonlar ve en gelişmiş inşaatmakinelerini kullansak bile Büyük Piramit'in bir kopyasını inşa...

devam >>
BİLİMSEL YÖNETİMİN YARATICILARI SERİSİ-3  MAX WEBER

BİLİMSEL YÖNETİMİN YARATICILARI SERİSİ-3 MAX WEBER Max Weber, Alman düşünür, sosyolog veekonomi politik uzmanıdır. Weber temel olarak toplumların ekonomik ve politikyapılarını incelemiştir. Yönetim üzerine çalışmaları daha çok geliştirdiği“Bürokrasi Modeli” temelli olup kendisini bilimsel yönetimde çığır...

devam >>
YILKODER YTÜ IEEE 8. RLC Seminer Günlerinde

YILKODER YTÜ IEEE 8. RLC Seminer Günlerinde Yıldırımdan Korunma ve Topraklama Derneği, 29 Şubat Çarşamba günü Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 8. RLC Seminer günlerinde Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği ile birlikte "Elektrik Tesislerinde Koruma ve Güvenlik" konulu bir panel düzenliyor. 

devam >>
Pelsan Aydınlatma'nın yeni Yol Armatürü “Paris”

Pelsan Aydınlatma'nın yeni Yol Armatürü “Paris” PelsanAydınlatma'nın yeni yol ve cadde armatürü Paris şartnamenin tüm gerekleriniyerine getiriyor!

devam >>
SIRLAR GÖLÜ: VOSTOK

SIRLAR GÖLÜ: VOSTOK Antartika kıtasında, yerin yaklaşık 4 kilometrealtında bulunan, Vostok Gölü'ne Rus bilim adamlarınca ulaşıldı.

devam >>
Modern Sanayi Felsefesinin Babası: Henry Ford

Modern Sanayi Felsefesinin Babası: Henry Ford “Çalışmak yaşadıklarımızdan çok dahafazlasıdır, o bize yaşamınkendisini verir.”30 Temmuz 1863'de Amerika BirleşikDevletleri'nin Michigan eyaletinin Dearborn kentinde İrlanda kökenli birçiftçinin altı çocuğunun en büyüğü olarak dünyaya geldi.

devam >>
Fiber optiğin içerisindeki elektroniğe yeni bir yolculuk

Fiber optiğin içerisindeki elektroniğe yeni bir yolculuk Penn StateÜniversitesi ve Southhampton Üniversitesinde ki araştırmacılar araştırmacılarobtik fiberin içerisine yüksek performanslı elektronik aygıtlar yerleştirerekdaha basit ve daha hızlı elektronik aygıtlara doğru bir adım daha attılar. Bunubaşarmak içi...

devam >>
Rumlar, İsrail'den deniz altından kablo ile elektrik alacak

Rumlar, İsrail'den deniz altından kablo ile elektrik alacak Rum Ticaret Bakanı Praksula Andoniadu, İsrail ile elektrik anlaşması yapılması için ilk adımları attı. Rum Bakan Andoniadu'nun İsrail ziyaretinde iki ülke arasında deniz altı elektrik kabloları döşenmesi projesinin görüşüldüğü açıklandı.

devam >>
Toplam 36 içerik bulundu. Görüntülenen 1 - 10
1 2 3 4