elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

VİKO Süper Marka

Türkiye'nin sektöründeki en saygın markalarının yer aldığı Superbrands 2014 sonuçları açıklandı. Superbrands Türkiye’nin Nielsen’e yaptırdığı araştırma sonuçlarına göre belirlenen markalar arasında sektörünün inovatif ve lider kuruluşu VİKO’da yer alarak marka algısındaki güçlü ve öncü pozisyonunu bir kez daha tescillemiş oldu.



A- A+
18.02.2015 tarihli yazı 7640 kez okunmuştur.
Süperbrands Türkiye, 2014 yılının süper markalarını açıkladı. Nielsen’in ölçümleri dikkate alınarak belirlenen 134 süper marka arasında elektrik anahtar ve priz sektörünün inovatif ve lider kuruluşu VİKO’da yer aldı. 2014 Süper Marka araştırmasının ilk etabında öncelikle pazar araştırması yöntemi ile 1023 önemli marka belirlendi. Bu markalar konusunda uzman olan Seçici Kurul tarafından 300'e indirildi. Tüketici davranışları ve pazarlama iletişimi üzerine uzmanlaşmış araştırma şirketi Nielsen,’in bu 300 markaya yönelik olarak gerçekleştirdiği yüz yüze görüşmeler sonrasında Türkiye’nin süper markaları belirlenmiş oldu. 

 


 

“Süper Marka Olabilmek İçin Her Alanda Dengeli Sonuçlar Elde Etmek Gerekiyor“

Tüketicilerin, (bilinçli veya bilinçaltı) arzuladıkları, tanıdıkları ve bir ücret ödeyerek sahip olmak istedikleri, duygusal veya fiziksel avantajları, diğer markalara göre çok daha yüksek oranda sunan markaya “Süper Marka” deniyor. Süper marka seçme kriterleri arasında yaratıcılık, şirketin büyüklüğü, teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, markalaşmaya yaptığı yatırım ve marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevreye duyarlılığı ve etik değerlere uyması gibi maddeler bulunuyor.
 


  VİKO CEO'su Nusret Kayhan Apaydın

 

“Her Doğru Yatırım Markayı Tüketicilerinin Gönlünde Bir Yere Taşır“

VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın "Kuruluşlar geleceklerini markalarına yaptıkları yatırımlarla hazırlar. Bu kapsamda atılan her adım ve yapılan her doğru yatırım markayı tüketicilerinin gönlünde bir yere taşır. Güçlü ve bilinirliği yüksek bir marka olmanın ön koşulu ise entelektüel sermayeden geçmektedir. Bir kuruluşun entelektüel sermayesini artırması, fiziksel ve finansal yatırımlar haricindeki diğer tüm alanlarda da dengeli sonuçlar üretmesine bağlıdır. Müşteri, çalışan, kalite ve hedef odaklılık ile sürdürülebilirlik, yenilikçilik, mükemmeliyetçilik ve verimliliğin VİKO’nun sekiz temel değerini oluşturmasının arkasında yatan asıl yaklaşım işte budur. Sahip olduğumuz bu değerler markamızın öz değerine katkı sunan en önemli varlıklarımızdır. Tüm faaliyetlerini bu bilinç ile yürüten VİKO, kurulduğu günden bu yana, ürün sunmaktan öte tüm paydaşları için değer yaratmaya odaklanmış bir markadır. VİKO’nun Süper Markalar arasında yer alması bizler için hem bir gurur vesilesi, hem de yaptığımız yatırımların ne kadar doğru olduğunun bir tescili niteliğindedir. Sektörümüzün tek temsilcisi olarak süper markalar arasında yer alıyor olmamızın yüklediği sorumluluğun farkındayız. 100 yıllık dünya markası olan ve bizim de bağlı bulunduğumuz Panasonic’ten alacağımız güç ve markamıza katacağımız yeni değerler ile aynı başarımızı sürdürmeye devam edeceğiz."

 

 

VİKO CEO'su Nusret Kayhan Apaydın sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bu vesile ile 35 yıldır, ürünlerimize dokunarak aydınlıkla buluşmayı tercih eden müşterilerimize, bizleri müşterilerimizle buluşturan bayilerimize, tedarikçilerimize, medya temsilcilerine ve diğer tüm paydaşlarımıza markamıza inandıkları için gönülden teşekkürü bir borç biliyorum"  dedi.


Kaynak:

► 

 
Çağın Özçivit Çağın Özçivit Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır