elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Teknolojiye Geri Sayım Başladı

İLTEK Günleri 2006 yılında "Teknolojinin Gerisinde Kalmayın" sloganıyla “İletişim Teknolojileri Günleri” olarak yola çıkan, zaman içerisinde başta iletişim ve bilişim teknolojileri olmak üzere teknolojiyi bir bütün olarak mercek altına alan bir teknoloji etkinliğidir. Bu sene 22-24 Mart arasında düzenlenecek 11. İltek Günleri'nin detayları haberimizde...



A- A+
16.02.2016 tarihli yazı 8960 kez okunmuştur.
Geçtiğimiz on yıl gerek katılımcı kitlesiyle gerekse artan destekçileri ile birlikte profesyonelleşen bir yapıya sahip olan İLTEK Günleri, öğrenci, firma ve akademisyen işbirliğine olanak sağlaması bakımından çok önemli bir yere sahiptir.

Üstlendiği misyonu 11. senesinde de dünya devi teknoloji firmalarının üst düzey yöneticileri ile yerine getirmeye hazırlanıyor.

 

Günümüzün Trend Konuları Konuşulacak

22-23-24 Mart 2016 tarihlerinde YTÜ Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan 11.İLTEK Günleri'nde zamanımızın trend konularından 4.5G teknolojisi, akıllı şehirler, nesnelerin interneti, giyilebilir teknolojiler, big data, sosyal mühendislik, siber güvenlik, biyometrik sistemler, uydu ve uzay teknolojileri, yerli ar-ge, fütürizm ve maker hareketi gibi konular ele alınacak.
 
Tukcell Akademi, Huawei, Ericsson, Koç Sistem, Microsoft, IBM, Vestel, TÜBİTAK, Qualcomm, Samsung Türkiye, BGA gibi firmaların destek ve katılımları ile gerçekleşecek olan İLTEK Günleri’nde sektörlerinde söz sahibi firmalar ve TBD, TÜTED’in de destekleri ile düzenlenen oturum ve panellere paralel olarak teknik eğitim ve workshoplar gerçekleştirilirken CEO Forum’da ise başarıya giden yolda karşılaşılan zorlukları zirvedekilerden dinleme fırsatı bulacağız. Ayrıca sürpriz ödüller ve eğlenceler ile teknolojiye çok daha yakın olacağız.

:::VİDEO::: 11. İLTEK Günleri Tanıtım Videosu


Gelenek Bozulmuyor, 11.İLTEK Günleri’nde de Yenilikler Çok Ses Getirecek


11.İLTEK Günleri son gününde farklı bir konsept ile karşınızda olacak. 24 Mart 2016 tarihinde oturumlara paralel olarak GelecekHane, Makers Türkiye, Maker Çocuk, İstanbul MakerLab’in de destekleri ile İLTEK Günleri Maker Fuarı gerçekleşecek. Projesi olan tüm makerlar 5 Mart’a kadar açık kalacak olan proje alım formunu iltek.ytuieee.com/maker/ linkinden doldurarak projelerini ulaştırabilirler. Her türlü soru, dilek ve görüşünüz için iltekgunleri@ytuieee.com adresine mail atabilirsiniz.
 

Siz de teknolojinin gerisinde kalmak istemeyenlerdenseniz 22-23-24 Mart 2016 Tarihlerinde YTÜ Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda 11.İLTEK Günleri’ni kaçırmayın.

 
İlginizi Çekebilir: 10. İltek Günleri
 

Online Kayıt: http://iltek.ytuieee.com/

Detaylı bilgi için sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.





Aktif etkinlik bulunmamaktadır.