elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Roketsan ve Saab, Güçlerini Birleştiriyor

Roketsan ve Saab Dynamics AB, Paris'te gerçekleşen Eurosatory 2014'te, 17 Haziran 2014 tarihinde bir işbirliği anlaşması imzaladı. Detaylar yazımızda.



A- A+
19.06.2014 tarihli yazı 11108 kez okunmuştur.
Eurosatory Uluslararası Kara Araçları Savunma ve Güvenlik Fuarı'nda Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Kaptan ve Saab Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Görgen Johansson tarafından imzalanan anlaşmaya göre Roketsan ve Saab, kısa ve orta menzilli antitank füze sistemleri arasındaki boşluğu dolduracak yeni bir sistem geliştirilecek.

 



Kaptan, törende yaptığı açıklamada Roketsan ve Saab'ın global pazara yön verecek yeni bir sistem geliştirmesi için sabırsızlandıklarını belirtti. ”Bu bağlamda, kendi silah sistemlerimizin de pazarlanmasını kapsayan çeşitli işbirliği fırsatlarını gözden geçirmek firmalar açısından temel itici güç olacaktır” dedi. Gelecekte daha büyük işbirliği imkanları sağlanmasını umduklarını ekledi.

 



Törende söz alan Johansson ise Roketsan ile imzalanan Antitank Füze sistemleri anlaşmasında büyük bir potansiyel gördüklerini ve bu ortaklık sayesinde yeni olanaklar keşfetmeyi heyecanla beklediklerini belirtti. 





Kaynak:
Roketsan
Ozan Büyük Ozan Büyük Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.