elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

İş'te Kadın 4 |
IEEE KSÜ Women In Engineering

Mühendislik sektöründen önemli isimlerin katılacağı etkinlik Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi IEEE kolu tarafından 5 Mart tarihinde düzenlenecek. 9.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek program önemli isimler katılım gösterecek.



A- A+
04.03.2014 tarihli yazı 10016 kez okunmuştur.

İş'te Kadın etkinliği, IEEE KSÜ Women In Engineering komitesi olarak her sene Mart ayının ilk haftasında geleneksel olarak düzenlenen bir etkinliktir. Eğitim ve sektörden katılımcılarla 5 Mart 2014 Çarşamba 9.00-17.00 saatleri arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar yerleşkesi Senem Ayşe Konferans Salonunda öğrencilerle buluşuyor.
 


Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde bir ilki gerçekleştirilen, büyük kısmı bayanlara hitap ederek, bayanların iş dünyasındaki yeri, önemi, karşılaştıkları problemler ve ayrıca girişimcilik hakkındaki konuların konuşulup tartışıldığı bir ortam sağlandı. Basın yayın sporlarının arasında ElektrikPort'un da bulunduğu etkinlik öğrenciler ve dinleyiciler açısında dolu dolu geçecek şekilde düzenlendi.

 

 İlginizi Çekebilir : 10.RLC Günleri | YTÜ IEEE



Bu sene 4.'sü düzenlenecek olan İş'te Kadın etkinliğinde kişisel gelişim ve girişimcilik üzerine yoğunlaşarak, bayanların çalışma hayatında daha aktif, daha kendinden emin rol almalarını hedeflemektedir. Hediye çekilişleri ve müzik dinletisinin de yapılacağı etkinlikte Dünya Kadın Günü 8 Mart'a binaen kadınların iş yaşamındaki yerini anlatan güzel bir program gerçekleşecek.

 

Etkinlik boyunca twitter üzerinden kullanılacak hashtag:  #istekadin4


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.