elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Global Girişimcilik Haftası

Geçtiğimiz günlerde başlayan Global Girişimcilik Haftası, Türkiye'nin birçok ilinde, genç girişimci potansiyeli keşfetmeyi ve gençleri girişimciliğe teşvik etmeyi sağlayan bir etkinlik. 17 - 23 Kasım tarihleri arasında devam edecek olan etkinliğin detayları haberimizde.



A- A+
19.11.2014 tarihli yazı 10518 kez okunmuştur.
Uluslararası bir öneme sahip olan ve 150 farklı ülkede kutlanan Global Girişimcilik Haftası, bölgesel, ulusal ve küresel etkinliklerle genç yenilikçi nüfusları keşfetmeyi ve girişimciliği kariyer olarak değerlendirmeyi teşvik eden bir etkinliktir. Her sene Kasım ayında düzenlenen etkinlik, bu sene Türkiye'de 17-23 Kasım tarihleri arasında düzenleniyor. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere, Trabzon'dan Antalya'ya, Diyarbakır'dan Eskişehir'e birçok ilde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor olan Global Girişimcilik Haftası, küresel olarak başarılı olan girişimciler ve önde gelen işadamlarıyla gönüllü, istekli genç potansiyeli buluşturuyor.
 
 
 
 
 ►İlginizi Çekebilir: Girişimci Doğulmaz, Girişimci Olunur
 
 
GGH kapsamında üniversitelerin, devlet kurumlarının ve sivil toplum örgütlerinin de bulunduğu birçok etkinlikte, çeşitli başlıklarda paneller, konferanslar, oturumlar, çalışma atölyeleri, fikir yarışmaları, eğitim programları, web buluşmaları ve vaka analiz çalışmaları düzenleniyor. 15-30 yaş arasındaki gençlere girişimcilik fikrini aşılayan ve belli bir bilgi birikimi yaratacak olan bu etkinlikler ülkenin birçok şehrinde düzenlenecek. 
 
 
 
 
 
 
Girişimci oranının her geçen yıl daha da arttığı, istihdamın yeni alternatifi ve işsizliğe çözüm olacak girişimciliğe dair kapsamlı bir etkinlik olan Global Girişimcilik Haftası'nın Türkiye ayağı ile ilgili daha detaylı bilgilere ve şehirlere göre etkinlik takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

 
 
Kaynak:
Global Girişimcilik Haftası
Osman Öztürk Osman Öztürk Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır