elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ElektrikPort Sinerji Buluşmaları'11 |
Danfoss - Engineering Tomorrow

ElektrikPort Sinerji Buluşmaları 11'de, "Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri" alanında dünya lideri olan Danfoss ile beraberiz. 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü Dudullu OSB'deki Danfoss Teknoloji Tır'ında düzenlenecek etkinliğe üniversite öğrencileri davetlidir. Etkinliğe katılım kontenjan ile sınırlıdır. Başvuru ve program detayları yazımızda...



A- A+
03.05.2016 tarihli yazı 9709 kez okunmuştur.
Ücretsiz olarak düzenlediğimiz ElektrikPort Sinerji Buluşmaları'nda firmaların üst düzey yönetici ve mühendisleri ile üniversitelerin nitelikli ve seçkin mühendislik öğrencilerini samimi bir ortamda buluşturuyoruz. Bu bağlamda, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü gerçekleşecek olan ElektrikPort Sinerji Buluşması'nda Danfoss Türkiye Genel Müdürü Sn. Emre GÖREN ile üniversitede eğitimlerine devam eden takipçilerimizi biraraya getireceğiz.

Etkinlik sırasında öğrenciler, Sn. Gören'e sorularını iletebilecek ve Danfoss Teknoloji TIR'ı gezisi ile son teknolojik motor kontrol sitemlerini görebilecekler.



Danfoss’un profesyonel ekibi de teknoloji tırında olacak ve merak edilen tüm soruları yanıtlayacak. Danfoss Motor Kontrol ürünlerinin %98 üzerindeki verimlilik özelliği sayesinde nasıl motorun tükettiği gücü en aza indirdiği anlatılacak.

Ziyaretçiler Danfoss tırında üç boyutlu sanal gerçeklik gözlükleri ile Danfoss’un büyülü dünyasında gezecek, VLT ve Vacon kontrol sistemlerini yakından inceleme fırsatı bulacak.


Teknoloji TIR’ında gerçekleşecek etkinlikler ve fotoğraflar, Twitter’dan #danfosstruck ve #enerjinikoru hashtag’lerinden takip edilebilecek. ElektrikPort Sinerji Buluşmaları 11'e başvurmak için tıklayın.
 

ÜCRETSİZ ULAŞIM              ÜCRETSİZ ETKİNLİK



►Katılım ücretsiz ve kontenjan sınırlıdır.
►Son Başvuru 12 Mayıs Saat 17:00'dır
►Kabul edilen adaylara mail ve telefon ile geri dönüş yapılacaktır.  


Program


1. Oturum: 13:00 - 13:45 
Ara
2. Oturum: 14:00 - 14:30 
Teknoloji Tır'ı Gezisi: 14:30 - 15:00
Soru Cevap: 15:00 - 15:30 






 

Sinerji Buluşmaları Hakkında


Günümüz dünyasının zorlu rekabet koşulları, firmaları geleceğe yatırım yapmaya mecbur bırakmaktadır. Sürekli değişen müşteri ihtiyaçlarına anlık cevap verebilmek için firmalar dinamik yapılarını korumalı ve geliştirmelidir. Sürekli gelişen ürün ve hizmet teknolojilerini takip etmek ve uygulamak, müşteri ihtiyaçlarına göre satış ve pazarlama organizasyonu yürütmek, bakım ve servis kalitesini en üst düzeyde tutmak, rekabeti korumak ve geliştirmek, yetişmiş bir insan kaynağı ile mümkündür. Elektrikport.com; üniversite-sanayi işbirliğine her zaman önem vermiş, bu iki unsurun bir araya gelmesi ile bir “SİNERJİ” oluşacağına inanmıştır. Üniversite öğrencilerinin sektörü daha yakından tanıyarak iş hayatına atılması; firmaların ise geleceğin insan kaynağı ile daha üniversite sıralarındayken tanışması, bu “SİNERJİ”nin başlama noktası olacaktır. Elektrikport Sinerji Buluşmaları, üniversite öğrencilerinin firma yetkilileri ile sıcak bir ortamda birebir iletişim kurabildiği bir etkinliktir. Sinerji Buluşmaları sayesinde; kendini geliştirmeye istekli, sektörü takip eden, seçilmiş kişilerden oluşan öğrenciler firma yöneticileri ile samimi bir sohbet kurabiliyor, aklındaki tüm soruları doğrudan iletebiliyor. Firmalar ise bu sayede tecrübe ve bilgilerini öğrenciler ile paylaşabiliyor, gelecekteki çalışanlarını yöneticilerini, ortaklarını ve müşterilerini daha yakından tanıma şansı buluyor. Bu “SİNERJİ”ye sizin de katkınız olmasını diliyoruz.


 

Danfoss Hakkında:


Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynak ile daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap vermekteyiz. Ürün ve hizmetlerimiz soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü, ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ilave olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermekteyiz. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 24.000 çalışanı ve müşterileri ile Danfoss günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hala kurucu ailenin elindedir.  
 

Etkinliğe Başvurmak için TIKLAYIN


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.