elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Ege Bölgesi IEEE Kolları Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde Buluşuyor

Ege Bölgesinde yer alan IEEE Kolları, 12. IEEE Ege Bölge Toplantısı için 30 Nisan 2016 günü Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde buluşacak. Etkinliğin ayrıntıları haberimizde.



A- A+
23.04.2016 tarihli yazı 7636 kez okunmuştur.

12. IEEE Ege Bölge Toplantısı

IEEE Ege Bölge Toplantısı adından da anlaşılacağı üzere Ege Bölgesindeki üniversitelerin (Dumlupınar Üniversitesi, İzmir Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Yaşar Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Kâtip Çelebi Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi) IEEE Kollarının katılımıyla, ortak çalışmaların yapılabilmesi, kollar arası etkileşimin olumlu yönde arttırılabilmesi gibi amaçlarla her dönem en az bir kez başka bir üniversitede gerçekleştirilen etkinliktir. 12.'si Kütahya Dumlupınar Üniversitesi IEEE Topluluğu'nun ev sahipliğinde gerçekleşecek olan IEEE Ege Bölge Toplantısı için son hazırlıklar yapılmaktadır.

IEEE Dumlupınar'ın ilk defa bir bölge toplantısına ev sahipliği yapacak olması hem topluluk açısından hem de Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya açısından önemli bir anlam ifade etmektedir.
 

 
300 kişiyi misafir etmeye hazırlanan IEEE Dumlupınar'dan yapılan açıklamada: "Marka üniversite olma yolunda ilerleyen üniversitemize yakışan etkinlikler düzenleyen topluluğumuz, 12. IEEE Ege Bölge Toplantısı'na da her zamanki gibi büyük bir ciddiyetle hazırlanmaktadır. 30 Nisan günü tüm arkadaşlarımızı en iyi şekilde ağırlamak için şehrimizin ve üniversitemizin tüm imkanlarını seferber ederek elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve tüm katılımcıların memnun kalması için çalışacağız." ifadelerine yer verildi.
 
IEEE Dumlupınar'ın bu yıl gerçekleştirdiği etkinliklerin yer aldığı video:

 

ElektrikPort ailesi olarak basın sponsoru olduğumuz 12. IEEE Ege bölgesi toplantısında tüm IEEE kollarına başarılar dileriz.

 
Anıl Gül Anıl Gül Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.