elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Dokunmatik Panel Çözümleri I u-view

Rahat kullanımlı dokunmatik paneller, makinelerin ve sistemlerin izlenmesini ve kontrolünü kolaylaştırmaktadır. Weidmüller'in u- view dokunmatik panelleri mükemmel bir görüntü kalitesi sunmakta ve endüstriyel ortamlarda herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilmektedir.



A- A+
04.09.2018 tarihli yazı 6543 kez okunmuştur.

u-view

Dijitalleşme trendinde, operasyon ve iletişim düzeyi oldukça önemlidir. Weidmüller, bu dijital trendi; modern dokunmatik işletim cihazlarıyla desteklemektedir. u-view, Weidmüller'in, İnsan Makine Arayüzü (HMI) olarak da bilinen ve u-mation otomasyon portföyünün bir parçası olan, modern dokunmatik işlem cihazlarıdır. Görüntüleme ve çalıştırma için sezgisel dokunma işlemine sahip u-view, şık ve estetik tasarımlarıyla dikkat çekmektedir.
 

u-view, iki seriden oluşmaktadır. Temel seri 4.3" 7" ve 10" boyutlarına sahip rezistif dokunmatik ekranları içermektedir. Gelişmiş seri ise söz konusu tasarıma bağlı olarak 7" 10.1" ve 15.6" boyutlu kapasitif ekranları içerir. Tüm paneller, HTML5 tarayıcısı içeren bir Linux işletim sistemi ile donatılmıştır. Sonuç olarak, web tabanlı bir görselleştirmeyi ve web aracılığı ile uzaktan kontrolü desteklemektedirler. Paneller, IP67 koruması ile sağlam bir alüminyum muhafazaya sahiptir.
 


►İlginizi Çekebilir: Elektronik Yük İzleme ve Sigorta Modülleri |maxGUARD


Temel Özellikleri


 Çekici Tasarım

u-view dokunmatik paneller, yerden tasarruf etmenizi sağlayan, zarif ve düz tasarımlı alüminyum gövdelere sahiptir.

 Gelişmiş Performans

Sezgisel dokunmatik kontrol (kapasitif veya rezistif), birinci sınıf görüntü kalitesi ve güçlü işlemciler ile u-view'in çoklu dokunmatik panellerinin kullanımı eğlenceli hale gelmektedir.

 Yüksek Uyumluluk

u-view dokunmatik paneller, HTML5 tabanlı modern web teknolojisi sayesinde çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilirler. İhtiyaca uygun çeşitli boyutlarda dizayn edilen u-view çoklu dokunmatik panelleri, makine ve tesis mühendisliğinin tüm endüstriyel çalışma ortamlarında hiçbir kısıtlama olmadan kullanılabilmektedir.




Daha fazla bilgi için aşağıdaki videoları izleyebilirsiniz






Kaynak: 

 

Hakan KAHRAMAN Hakan KAHRAMAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar