elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Apple'ın CEO'su Tim Cook, Yılın CEO'su Seçildi

2014'ün en iyi CEO'su seçilmesinde son iPhone modelleri ve Apple Pay sistemi ile beraber gelen hisse değeri artışı Tim Cook'a büyük bir katkı sağladı. Kariyerinde bir başarıya daha ulaştı ve CNN Money tarafından 2014 yılının en iyi CEO'su seçildi. Detaylar haberimizde.



A- A+
28.12.2014 tarihli yazı 10367 kez okunmuştur.
2014 yılının en iyi CEO’su olarak Tim Cook’un seçilmesinde en büyük etken hisse senetlerinde yarattığı % 40 değer artışı olarak görünüyor. Cook, yaptığı başarılı iPhone 6, iPhone 6 Plus ve Apple Pay lansmanları ile rakiplerinin arasında BlackBerry’nin CEO’su John Chen, Microsoft’un CEO’su Satya Nadella ve General Motors’un CEO’su Mary Barra’nın da bulunduğu birçok CEO’nun arasından sıyrılarak bu ödülü aldı.
                                                                                                

                      
        

► İlginizi Çekebilir: Dünden Bugüne Apple

 
Tim Cook Amerika'daki en zor CEO işlerinden birine sahip olmasına rağmen, Apple’ın Steve Jobs’ın ölümünden sonra bile yenilikler yapabileceği konusunda şüphe duyanları ikna etmek zorunda kaldı. Yakın zamanda ‘Person of the Year’ seçilen Tim Cook bunun ardından yılın CEO’su seçilerek bu olumsuz görüşü savunanlara yanlış düşündüklerini kanıtladı.
 
Tim Cook daha önce de kârlılıktan önce koyduğu yenilenebilir enerji ve insan hakları gibi ilkeler ile Financial Times tarafından ‘Person of the Year’ olarak seçilmişti. Apple Pay’ın piyasaya sürülmesi ve Apple Watch ürününün beklenmedik lansmanı sırasında da ona olan övgüler devam etmiştir.



Kaynak:

►CNN Money
Tuaw

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.