elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

8. Sanalkurs Bilişim Semineri |
Kemerburgaz Bilgisayar ve Bilişim Kulübü

Türkiye’nin bilişim sektöründe önde gelen isimlerinin seçkin üniversitelerde katılımcılarla buluşmasını sağlamaya yönelik bir bilişim etkinliği olan Sanalkurs Bilişim Seminerleri her yıl sınırlı sayıda yapılıyor. Seçkin konuşmacıların yer aldığı ve çok yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinliğin sekizincisi 20 Aralık Cuma günü İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mahmutbey Kampüsü'nde gerçekleştirildi.



A- A+
30.12.2013 tarihli yazı 6320 kez okunmuştur.

Sanalkurs, Kemerburgaz Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Kulübü işbirliği ile 20 Aralık Cuma günü İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mahmutbey Kampüsü'nde gerçekleştirilen, 8. Sanalkurs Bilişim Semineri'nde sektörün önemli isimleri programların püf noktaları hakkında bilgi verdiler ve tecrübelerini paylaştılar. Her yerde kolay bir şekilde bulunamayacak türden özel bilgilerin paylaşıldığı bu etkinlikte her Sanalkurs Bilişim Seminerleri'nde olduğu gibi katılımcılara sponsorlar tarafından sürpriz hediyeler verildi.
 


İlk olarak Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen ve bikokorec.com sitesinin sahibi Büşra Köken Asp.net konusunda katılımcıları bilgilendirdiler. Daha sonra sorulan soruları cevaplayarak katılımcıların aklındaki soru işaretlerini ortadan kaldırdı.
 


Sonrasında "İnternet girişimciliği ve başarılı olmak" konusunda konuşan internet yatırım dehası Hasan Aslanoba, internet sektörünün önemini vurgularken aynı zamanda bu sektöre en kısa sürede 120 milyon dolar ile en çok yatırımı yapanın kendisi olduğunu söyledi. Bizlere de bu konudaki tavsiyelerini ileterek internet yatırımına teşvik etti.
 


Web Tasarımcı ve aynı zamanda Sanalkurs.net kurucusu olan Sircaddin El , keyif veren ve akıcı konuşmasıyla Web Tasarım konusunda katılımcılara çok önemli bilgiler verdi.
 


Sonrasında konuşmacı olarak Vidobu.com kurucusu Web Tasarımı eğitmeni ve danışmanı olan Hakan Çamoğlu sunuma başladı. JQuery ile Pratik Web uygulamaları hakkında deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Daha sonra şanslı katılımcılara ücretsiz Vidobu.com üyeliği hediye etti.
 


Son konuşmacı Bilgisayar Mühendisi İsmail Demirbilek oldu. CSS Responsive Tasarım Geliştirme konusu hakkında çok önemli bilgiler paylaştı ve merak edilen soruları cevaplandırdı.


 

Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.