elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

3. Ulusal Saf-Run Robot Yarışması Başlıyor

Karabük Üniversitesi PROTAS Kulübü tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan "Ulusal Saf-Run Robot Yarışması". Türkiye’nin dört bir yanındaki robotik alanda ilgisi olan herkesi kıyasıya bir mücadele için bir araya getiriyor.



A- A+
14.04.2016 tarihli yazı 7201 kez okunmuştur.

SAF RUN 3. Ulusal Robot Yarışması 23-24 Nisan (Karabük)

Karabük Üniversitesi PROTAS Öğrenci Topluluğu'nun organize ettiği SAF RUN Ulusal Robot Yarışması, bu yıl 23-24 Nisan 2016 tarihlerinde, Karabük Üniversitesi M. Gökçen Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecektir. Yarışma Çizgi İzleyen, Mini Sumo, Yangın Söndüren ve Serbest kategorilerine sahiptir.
 


İlginizi Çekebilir: Robot Yarışmaları 2016 Takvimi


Saf-Run Ulusal Robot Yarışması 4 kategoriden oluşmaktadır bunlar;
 
►Çizgi Çizleyen
►Mini Sumo
►Yangın Söndüren 
►Serbest Kategori
 
Serbest kategori ile katılımcılara tezlerini değerlendirme imkanı sağlarken bir çok farklı projeyi de sergileme fırsatı sunacaktır.
 

 
Serbest kategori de sektöründe önde gelen jüri üyeleri ile değerlendirme yapılacaktır. Serbest kategoriye katılacak yarışmacılar, internet üzerinden projelerini kaydetmeleri ve proje hakkında ayrıntılı raporlarını da Serbest Kategori konu başlığı altında protas.karabuk@gmail.com adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Raporlar en geç 15.04.2016 tarihine kadar gönderilmelidir. Raporlar jüri üyeleri tarafından ön değerlendirmeye alınacaktır. Raporlarını belirtilen sürede göndermemiş ve ön değerlendirmeyi geçememiş olan yarışmacılar kategoriye kesinlikle alınmayacaktır.
 

 
Türkiye’nin en büyük para ödüllü yarışmasında ödüler ise şu şekilde olucaktır. Ödüllerin yanında birçok sürpriz hediyeler de verilecektir.
 
1. lik ödülü 2000TL
2. lik ödülü 1000TL
3.lük ödülü 750TL
 
Yarışmaya katılan katılımcıların güzel vakit geçirip eğlenmelerini ödül alan almayan herkesin mutlu ayrılmalarını hedefleyen ekip, katılımcılara konaklama hizmeti sunarken gün sonunda tarihi dokusu yüksek olan Safranbolu ilçesine geziler düzenliyor.
 


Robotların çılgın rekabetine bende hazırım diyorsan online kaydınızı www.safrun.org adresinden yapabilirsiniz. Soru ve önerileriniz için protas.karabuk@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Yarışmanın güncel bilgilerinden haberdar olmak için facebook üzerinden Karabük Üniversitesi Saf-Run Ulusal Robot Yarışması yazarak takipte kalabilirsiniz.
 
Recep Özdemir Recep Özdemir Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.