elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2014’ün En Çok İlgi Çeken 5 Röportajı

Her yıl olduğu gibi 2014 yılında da bir çok röportaj gerçekleştirerek, sektör hakkında detaylı bilgi topladık. Bu içeriğimizde 2014 yılına genel bir bakış yaparak, en çok ilgi çeken 5 röportaja göz atacağız.



A- A+
29.12.2014 tarihli yazı 10192 kez okunmuştur.

Robot Yarışması Şampiyonu Çocuk Mühendis | Röportaj

Eray Aktokluk, küçük yaşına rağmen katıldığı yarışmalarda aldığı dereceler, gerçekleştridiği projeler ile 2014'te adından sıkça söz ettirdi. Kendisi ile gerçekleştirdiğimiz röportaj 2014 yılının en çok ilgi çeken röportajı oldu. 
 

 



 

AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın Röportajı

Türkiye'de robot sektörüne hem liderlik eden, hem de %100 yerli robotlarıyla bu sektöre yön veren AKINSOFT'un Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın Bey ile gerçekleştirdiğimiz röportaj, 2014 yılında bu sektörün bugünü ve yarını hakkında değerlendirme yapılabilmesini sağladı.





Mesan Metal Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. | Genel Müdür Barış Çamlıbel

Mesan Metal Genel Müdürü Barış Çamlıbel Bey ile gerçekleştirdiğimiz röportaj, alüminyum sektörünün ülkemizdeki durumu ve geleceği hakkında değerlendirme yapılabilmesini sağladı.







Kadın ve Mühendislik | Müh. Didem Demirkılınç Röportajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, mühendislikte kadınların yerinin önemi ve kadın mühendislerin iş hayatlarındaki avantaj-dezavantajları ile ilgili gerçekleştirdiğimiz röportaj 2014'ün en çok ilgi çeken röportajları listemizde yerini buldu.





Kurtsan Tarım Endüstri Makinaları San. Tic. Ltd. Şti. | Yönetim Kurulu Üyesi İhracat Müdürü Can Kurt

Ülkemizde tarım ve hayvacılık üzerine gerçekleştirdiği endüstri makineleriyle büyük ilgi toplayan, Kurtsan Tarım Endüstri Makinaları'nun yönetim kurulu üyesi ve ihracat müdürü olan Can Kurt Bey ile gerçekleştirdiğimiz röportaj, bu sektördeki üretim, pazarlama hakkında değerlendirme yapılabilmesini sağladı.

 






ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.