elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

10. İltek Günleri Başlıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü etkinliği “İLTEK Günleri” ile öğrencilerle sektörü 10 ‘uncu kez bir araya getiriyor. “Teknolojinin öğrenci ile buluşma noktası” olma özelliğini taşıyan ve elektrik-elektronik sektörünün mercek altına alındığı İLTEK Günleri’nde aynı zamanda elektrik-elektronik-bilişim-telekomünikasyon sektörleri de inceleniyor.



A- A+
23.03.2015 tarihli yazı 8072 kez okunmuştur.




Bu sene bir farklılık yapılarak bilişim ve elektroniğinde ötesine geçilerek oyun, oyunculuk ve oyun sektörü de ele alınıyor.

İLTEK Günleri 2006 yılında “Teknolojinin Gerisinde Kalmayın” sloganıyla ile başladı ve zamanla elektrik, elektronik, telekomünikasyon ve bilişim alanlarını da inceleyen geniş kapsamlı bir etkinlik haline geldi. Geçtiğimiz dokuz yıl katılımcı kitlesiyle birlikte profesyonelleşen bir yapıya sahip olan İLTEK Günleri, öğrenci, firma ve akademisyen işbirliğine olanak sağlaması bakımından çok önemli bir yere sahip. Bu organizasyonun amaçlarından biri de öğrencilerin gelişen teknolojiye uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve mezun oldukları zaman çalışmayı düşündükleri firmalarla onları buluşturmak.


 
10. İLTEK Günleri’nde oturumlarla paralel olarak, stant alanları yanı sıra konusunda uzmanlaşmış firma ve isimler teknik eğitimler de verecek. Eğitimlerde, henüz sektöre girmemiş ama kendini teknik anlamda geliştirme isteğinde olan öğrenciler, alacakları eğitim ve sertifikalarla, mezun olduklarında sektöre donanımlı ve bilinçli bir şekilde hazırlık yapacak. 10. yıla özel farklı konseptlerle şimdiden konuşulmaya başlanan İLTEK Günleri etkinliğinde ilk defa Oyun Dünyası A’dan Z’ye incelenecek.

Dünyada trend olan konuların işlenip dev firmaların katılım göstereceği 10. İLTEK Günleri için online kaydınızı http://iltek.ytuieee.com/ adresinden yapabilirsiniz. Soru ve önerileriniz için iltekgunleri@ytuieee.com adresine mail atabilirsiniz.


10.İLTEK Günleri 24-25-26 Mart 2015 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu‘nda gerçekleştirilecek.
 
Eğer siz de “Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz!” diyenlerdenseniz 10.yılında İLTEK Günleri etkinliğimize davetlisiniz!


 

 Canlı Yayın: elektrikport.tv

 24 - 25 ve 26 Mart 2015 Etkinlik Canlı Yayını







Aktif etkinlik bulunmamaktadır.